Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη!

Άμεση η αντίδραση της πυροσβεστικής!

21 Ιουλίου 2019 12:57
Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη!

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Κυριακής σε ΙΧ που βρισκόταν εν κινήσει, μετά την αερογέφυρα της Βούλγαρη, στη Θεσσαλονίκη. Ενώ δεν είναι η πρώτη φορά!

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, την ώρα που το όχημα κινούνταν.

Επί τόπου έσπευσαν έξι πυροσβέστες, οι οποίοι και την έσβησαν, χωρίς να κινδυνεύσει ο οδηγός.

Γιατρός ήρωας απεγκλώβισε μητέρα και γιο από φλεγόμενο ΙΧ!

Η πέμβαση του Πατρινού γιατρού Νίκου Αναστασόπουλου για μητέρα και γιο, όταν το όχημα τους εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στην Ιόνια Οδό, λίγο έξω από την Αμφιλοχία, και άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες. Πρόσφατα είχαμε άλλον ένανα εγκλωβισμό για γυναίκες και ένα παιδί...
Ο γιατρός, διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, που ταξίδευε με την οικογένεια του για τις καλοκαιρινές διακοπές του, δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό.

Ακινητοποίησε το δικό του αυτοκίνητο και αγνοώντας κάθε πιθανό για τον ίδιο κίνδυνο έτρεξε αμέσως στο αναποδογυρισμένο και φλεγόμενο όχημα για να βγάλει τους επιβαίνοντες απ’ αυτό.

Την ίδια ώρα φώναξε σε άλλο διερχόμενο οδηγό, που επίσης σταμάτησε στον τόπο του ατυχήματος, να πάρει από τη γυναίκα του (που είναι νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας») έναν πυροσβεστήρα και να βοηθήσει στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς στο αυτοκίνητο, που είχε ήδη εξαπλωθεί.


Με γρήγορες και μεθοδικές κινήσεις και παρότι είχαν ανοίξει και οι αερόσακοι, ο γιατρός απεγκλώβισε έγκαιρα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο μάνα και γιο, ενώ ζήτησε να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ και να στείλει δύο ασθενοφόρα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share