Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κως: Μασέρ παρενόχλησε 19χρονη τουρίστρια!

Ενώ της έκανε μασάζ!

21 Ιουλίου 2019 10:14
Κως: Μασέρ παρενόχλησε 19χρονη τουρίστρια!

Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες περί παρενόχλησης μιας 19χρονης Αγγλίδας τουρίστριας βρίσκεται 27χρονος Παλαιστίνιος, εργαζόμενος σε στούντιο χαμάμ στην Κω. Η νεαρή τουρίστρια που κάνει διακοπές στο νησί, αφέθηκε στις φροντίδες του νεαρού αλλοδαπού, χωρίς να φαντάζεται τι την περίμενε. Ξαφνικά, όμως, αντιλήφθηκε ότι τα δάχτυλά του… εξερευνούσαν και «απαγορευμένη» ζώνη φτάνοντας στα απόκρυφα σημεία της, με αποτέλεσμα να σηκώσει τον κόσμο στο πόδι!

Η 19χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και στο στούντιο έφτασαν άνδρες της Ασφαλείας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 27χρονο Παλαιστίνιο, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Τραγικός θάνατος στην Κρήτη: Άντρας σκοτώθηκε μετά από πτώση σε βράχια!

Τραγικός ήταν ο τρόπο που έληξαν οι διακοπές ενός τουρίστα στην Κρήτη καθώς ανασύρθηκε νεκρόςμετά από πτώση. Πριν από λίγες ημέρες άλλη μια τουρίστρια ανασύρθηκε νέκρη αφού έπεσε απο φαράγγι!

Πρόκειται για έναν 57χρονο Γερμανό ο οποίος άγνωστο το πως έπεσε σε βράχια στην παραλία της Τρυπητής στο Ηράκλειο.

Αμέσως κλήθηκαν οι αρχές ενώ το λιμενικό σώμα ειδοποίησε ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική καθώς η πρόσβαση στο σημείο όπου έπεσε ο άτυχος άνδρας ήταν δύσβατο.

Οι αρχές ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού που είχε διάρκεια περίπου τέσσερις ώρες.Στις 3 τα ξημερώματα ο 57χρονος τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ξάνθη: Τραγικός θάνατος άντρα! Τον παρέσυρε συρμός και πέθανε!

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία: Μηχανή καρφώθηκε σε φορτηγό!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share