Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Σώα εντοπίστηκε η 35χρονη ΑμέΑ που είχε εξαφανιστεί!

Ήταν αγνοούμενη από εχθές στην θαλάσσια περιοχή της Πιερίας!

18 Ιουλίου 2019 10:08
Λάρισα: Σώα εντοπίστηκε η 35χρονη ΑμέΑ που είχε εξαφανιστεί!

Αίσιο τέλος είχε μια εξαφάνιση 35χρονης ΑμέΑ που ήταν αγνοούμενη από εχθές το στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Πόρων Πιερίας. Από την Πιερία βρέθηκε στη Λάρισα!

Η γυναίκα, Ελληνίδα υπήκοος, ΑμεΑ, βρέθηκε καλά στην υγεία της στην παραλία Μεσάγγαλα του νομού Λάρισας. Η επιχείρηση εντοπισμού ξεκίνησε όταν συνοδός εκδρομής στην οποία συμμετείχε η γυναίκα, ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Πλαταμώνα ότι η τριανταπεντάχρονη, που είχε πάει να κολυμπήσει, αγνοείται.

Άμεσα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της, στις οποίες συμμετείχαν δύο περιπολικά σκάφη πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και τρία περιπολικά οχήματα του Λιμενικού Σώματος, καθώς και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.Να σας θυμίσουμε ακόμα ότι στην Θεσσαλονίκη αφαιρέθηκαν 335 πινακίδες για παραβάσεις σε ράμπες και θέσεις ΑμεΑ!

Στις έρευνες έλαβαν επίσης μέρος εννέα ιδιωτικά σκάφη, η Διασωστική Ομάδα Πλαταμώνα καθώς και ιδιώτης δύτης. Προανάκριση διενεργείται από το Δ΄ Λιμενικό τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Θρίλερ στην Γαύδο: Αγνοείται άνδρας 50χρονών!

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην ακριτική Γαύδο επιχείρηση για την αναζήτηση άνδρα περίπου 50 ετών, μετά την αναφορά που έγινε σήμερα από οικείους του στις αρχές ότι έχει να δώσει σημεία ζωής επί 4 ημέρες.

Ο αγνοούμενος που διέμενε σε σκηνή σε παραλία του νησιού έχει αφήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα στη σκηνή. Να σας θυμίσουμε και το αίσιο τέλος της εξαφάνισης ενός 14χρονου από την Χαλκιδική!

Οι έρευνες γίνονται με δυσκολία καθώς στη θαλάσσια περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share