Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από την πτώση του αεροπλάνου: Γεμάτος αίματα ο πιλότος!

Το αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες αλλά ευτυχώς ο ίδιος κατάφερε να σωθεί!

18 Ιουλίου 2019 09:47
Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από την πτώση του αεροπλάνου: Γεμάτος αίματα ο πιλότος!

Συναγερμός σήμανε στα Γρεβενά, μετά απο ενημέρωση πιλότου ότι πιλότος μονοκινητήριου αεροσκάφους αντιμετώπιζε πρόβλημα.

Μονοκινητήριο αεροσκάφος τύπου Τσέσνα, με τρεις επιβαίνοντες και κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, προχώρησε σε αναγκαστική, «βαριά προσγείωση» σε παράδρομο στην Εγνατία Οδό, στα Γρεβενά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος "έχασε" τον κινητήρα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες υπάρχει μόνο ένας τραυματίας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Πιλότος ήταν ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Κέρκυρας.

Τραγωδία στον Καναδά: Τρεις νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι από συντριβή υδροπλάνου!

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις αγνοούνται έπειτα από τη συντριβή ενός υδροπλάνου σε μια λίμνη σε απομονωμένη περιοχή στον βορειοανατολικό Καναδά.

Επτά άνθρωποι επέβαιναν στο υδροπλάνο de Havilland DHC-2 Beaver της Air Saguenay, μιας μικρής αεροπορικής εταιρείας τσάρτερ με έδρα το Κεμπέκ.

Το υδροπλάνο συνετρίβη στο Λαμπραντόρ, μέρος της επαρχίας Νιουφάουντλαντ και Λαμπραντόρ στις ανατολικές ακτές του Καναδά.

Στους επιβαίνοντες ήταν ο πιλότος, δύο ξεναγοί και τέσσερις επιβάτες που βρίσκοταν σε εκδρομή ψαρέματος. Το αεροσκάφος αναμενόταν να προσγειωθεί στις 19:00 τοπική ώρα τη Δευτέρα στην Λίμνη Κροσρόουντς, όπου βρίσκεται το αλιευτικό καταφύγιο των Τριών Ποταμών.

Το υδροπλάνο εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης στην Λίμνη Μισταστίν, μια ηφαιστειακή λίμνη στο βόρειο Λαμπραντόρ, περίπου στις 06:30 σήμερα το πρωί.

Τα αίτια της συντριβής δεν είναι ακόμη γνωστά σύμφωνα με τον πρόεδρο της Air Saguenay, ενώ δεν υπάρχουν νεότερα για τους τέσσερις αγνοούμενους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share