Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Γαύδο: Αγνοείται άνδρας 50χρονών!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση!

17 Ιουλίου 2019 21:56
Θρίλερ στην Γαύδο: Αγνοείται άνδρας 50χρονών!

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην ακριτική Γαύδο επιχείρηση για την αναζήτηση άνδρα περίπου 50 ετών, μετά την αναφορά που έγινε σήμερα από οικείους του στις αρχές ότι έχει να δώσει σημεία ζωής επί 4 ημέρες.

Ο αγνοούμενος που διέμενε σε σκηνή σε παραλία του νησιού έχει αφήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα προσωπικά του αντικείμενα μέσα στη σκηνή. Να σας θυμίσουμε και το αίσιο τέλος της εξαφάνισης ενός 14χρονου από την Χαλκιδική!

Οι έρευνες γίνονται με δυσκολία καθώς στη θαλάσσια περιοχή επικρατούν άσχημες καιρικές συνθήκες

Σοκ στον Βόλο: Τον "έσφαξε" μπροστά στα μάτια των παιδιών του!

Ένας καυγάς που κατέληξε σε φονικό σοκάρει την περιοχή του Βόλου! Τον "έσφαξε" μπροστά στα μάτια των παιδιών του! Με τη δολοφονία ασχολείται η Αστυνομία και τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Ένας καυγάς μεταξύ δύο ανδρών στη Ν. Αγχίαλο το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) και την τελευταία του πνοή άφησε στις 4.30 το απόγευμα, καθ’οδόν προς το Νοσοκομείο Βόλου, ένας άνδρας, τον οποίο πιο πριν έπληξε με μαχαίρι ένας φίλος του στο σπίτι του οποίου βρισκόταν έτρωγαν και έπιναν μαζί.Δυστυχώς όμως νεκρός είναι και ο Ορέστης Πρωτογήρου!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες, οι δύο άνδρες, που είναι Έλληνες, βρισκόταν στο σπίτι του δράστη και ενώ έτρωγαν και έπιναν, μάλωσαν για άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, και ο δράστης, που επίσης είναι Έλληνας, τράβηξε μαχαίρι και έπληξε τον φίλο του μπροστά στα δύο παιδιά του που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά στο δρόμο εξέπνευσε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ιατροδικαστής για τη δολοφονία της βιολόγου: Τα δύο σενάρια για το πώς πέθανε!

Πέθανε ο Σπύρος Λιονάκης!

Πέθανε ο Βασίλης Ματσός

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share