Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νεκρός ο Ορέστης Πρωτογήρου!

Θλίψη!

17 Ιουλίου 2019 11:39
Νεκρός ο Ορέστης Πρωτογήρου!

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Ορέστης Πρωτογήρου, ο οποίος ήταν γνωστός στην κοινωνία της Χαλκίδας και διατέλεσε επί σειρά ετών γενικός διευθυντής στην εταιρεία "Τσιμέντα Χαλκίδας", όταν το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ βρισκόταν στις δόξες του.

Η κηδεία του θα γίνει σε λίγη ώρα, στις 11 το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδας. Πριν από λίγο μάλιστα πέθανε και ο Αντρέα Καμιλέρι!

Στην τελευταία του κατοικία θα τον συνοδέψουν η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Γιώργος- Φωτεινή- Αναστασία- Μαρία, τα εγγόνια του και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

Στη φωτογραφία ο Ορέστης Πρωτογήρου, στην κοπή της πίτας των Φιλόπτωχων Ταμείων των Ενοριών της Χαλκίδας το 2014. Είχε βρει το φλουρί της πίτας και παραλαμβάνει ένα αναμνηστικό δώρο από τον Μητροπολίτη.

Bρέθηκε νεκρός παγκόσμιος πρωταθλητής!

Πριν συμπληρώσει το 37ο έτος της ηλικίας του κόπηκε το νήμα της ζωής τού Γκρεγκ Φάλον βυθίζοντας στο πένθος την παγκόσμια κοινότητα του τζούντο. Να σας υπένθυμίσουμε ότι έφυγε απο τη ζωή ξαφνικά ο Ανδρέας Καλύβας!

Ο Βρετανός -που κατέκτησε έξι μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών- βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα, καθώς οι Αρχές της χώρας δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία.

Ο Φάλον ήταν ο τελευταίος εκπρόσωπος της Μ. Βρετανίας που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2005 Κάιρο) και μόλις ο τρίτος άνδρας από τη Γηραιά Αλβιόνα που ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου των νικητών.

Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως προπονητής στην εθνική ομάδας της Ουαλίας, ενώ άφησε πίσω του σύζυγο και έναν γιο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 

Είδηση σοκ: Νεκρός στα 39 του πάμπλουτος σχεδιαστής!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Νεκρός ο Gary Duncan

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share