Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη στα Χανιά: Αυτοκίνητο πάτησε και σκότωσε σκύλο σε βενζινάδικο! (Video)

Οργή!

17 Ιουλίου 2019 10:45
Φρίκη στα Χανιά: Αυτοκίνητο πάτησε και σκότωσε σκύλο σε βενζινάδικο! (Video)

Οργή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τα Χανιά στο οποίο απεικονίζεται ένα αυτοκίνητο να πατά και στη συνέχεια να εγκαταλείπει έναν σκύλο που ήταν ξαπλωμένος σε πεζοδρόμιο. Μια ακόμα συγκλονιστική ιστορία είναι αυτή με σκύλο που επέζησε από πτώση 200 μέτρων και έζησε γλείφωντας βράχια!

Το ΙΧ αυτοκίνητο που φαίνεται στο βίντεο βρισκόταν σε βενζινάδικο προκειμένου να βάλει βενζίνη και να συνεχίσει την πορεία του.

Εκεί λίγο πιο πέρα βρισκόταν και το άτυχο ζωντανό. Οι εικόνες που ακολουθούν είναι πραγματικά σοκαριστικές. Το αυτοκίνητο φεύγει από το βενζινάδικο περνώντας με ταχύτητα πάνω από τον σκύλο.

Φρίκη στη Μαγνησία: Σκύλος πέθανε από τη ζέστη μέσα σε Ι.Χ.!

Αναζητείται ένας ασυνείδητος που εγκατέλειψε τον σκύλο του κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε αφήσει στο ύψος του σταθμού εξυπηρέτησης στον Αλμυρό Μαγνησίας, με αποτέλεσμα να πεθάνει από τη δίψα και την ζέστη! Να σας θυμίσουμε οτι ο Δήμος Αθηναίων μεριμνεί για τα αδέσποτα λόγω καύσωνα!

Περαστικοί είδαν το σκυλάκι πεσμένο στο εσωτερικό του οχήματος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και κάλεσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Το αυτοκίνητο ανοίχτηκε με ειδικά εργαλεία και οι πυροσβέστες προσπάθησαν να δώσουν νερό στο ζώο, όμως εκείνο δεν αντιδρούσε κι έτσι το μετέφεραν σε κτηνίατρο, ο οποίος διαπίστωσε πως είχε πεθάνει αβοήθητο.

Από τα στοιχεία του οχήματος διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης είναι ένας 47χρονος κάτοικος άλλης περιοχής, ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν εντοπίστηκε.

Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί γιατί εγκατέλειψε τον σκύλο...

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share