Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βόλος: 58χρονος και 81χρονος θώπευαν την ανήλικη ΑμεΑ κόρη του!

Σοκ στην κοινωνία του Βόλου!

17 Ιουλίου 2019 08:05
Βόλος: 58χρονος και 81χρονος θώπευαν την ανήλικη ΑμεΑ κόρη του!

Ένας 58χρονος κι ένας 81χρονος στον Βόλο συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελία πολίτη ότι σε καφετέρια του Βόλου θώπευαν την 15χρονη κόρη του πρώτου, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας.

Οι δύο άνδρες μετά την καταγγελία εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο του 81χρονου και συνελήφθησαν. Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και οδηγήθηκαν την Τρίτη ενώπιον του Εισαγγελέα Βόλου.

Οι δικηγόροι δεν αναλαμβάνουν τον δολοφόνο της Αμερικανίδας Βιολόγου!

Την Παρασκευή οδηγείται στον ανακριτή ώστε να απολογηθεί ο 27χρονος που φέρεται να βίασε και δολοφόνησε την 60χρονη Αμερικανίδα Βιολόγο, Σούζαν Ίτον.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δυσκολεύεται στο κομμάτι της νομικής του εκπροσώπησης, αφού κανείς από τους δικηγόρους της Κρήτης δεν θέλει να αναλάβει την υπεράσπιση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος όταν έβλεπε τα δελτία ειδήσεων για την εξαφάνιση της επιστήμονα εκνευριζόταν με τη στάση του να προκαλεί υποψίες στη σύζυγό του και τον αγρότη να της αποκαλύπτει την αλήθεια όταν άρχισε να νοιώθει ότι ο κλοιός στενεύει για τον ίδιο.

Τώρα, ο ίδιος είναι ολομόναχος απέναντι στις τυψεις του και περιμένει να απολογηθεί για τις πράξεις του και τον ανυπολόγιστο πόνο που προκάλεσε στους συγγενείς της Σούζαν Ίτον αλλά και στην οικογένειά του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share