Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κρήτη: Εικόνες από την ανάσυρση της νεκρής τουρίστριας σε φαράγγι!

Έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε!

16 Ιουλίου 2019 18:22
Κρήτη: Εικόνες από την ανάσυρση της νεκρής τουρίστριας σε φαράγγι!

Mια τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Κρήτη, όπου μία τουρίστρια ανασύρθηκε νεκρή από το φαράγγι Καψά στη Σητεία. Αλλή μια παρόμοια ιστορία είχε συμβέι πριν λίγες ημέρες στην Κρήτη με νεκρό τουρίστα σε φαράγγι!


Μία πολύ καλά συντονισμένη επιχείρηση στήθηκε από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας, το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της Αστυνομίας και την ΕΔΕΑΚ, για τη μεταφορά της 50χρονης Βελγίδας τουρίστριας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο φαράγγι του Καψά στα κάτω Περβολάκια Σητείας.

Η ομάδα δημοσίευσε το βίντεο από τη μεγάλη επιχείρηση στο προφίλ της στο Facebook, με τα πλάνα να κάνουν ξεκάθαρο το πόσο μεγάλη ήταν η ανθρώπινη προσπάθεια για την μεταφορά της σορού της αδικοχαμένης γυναίκας.

Σοκ στη Κρήτη: Τουρίστας έπεσε σε φαράγγι!

Όλα συνέβησαν χθες λίγο πριν τις 2.30 το μεσημέρι όταν ο 82χρονος Γάλλος έπεσε κατά την διάρκεια της πεζοπορίας στο φαράγγι της Ίμπρου στα Σφακιά της Κρήτης.

Η παρέα του ειδοποίησε την Πυροσβεστική, που έσπευσε με δύο οχήματα και τέσσερις άνδρες για να εντοπίσουν και να διασώσουν τον άνδρα.

Στις 5.30 οι πυροσβέστες κατάφεραν να βγάλουν με ασφάλεια τον τουρίστα από το φαράγγι ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.


Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Νεκρή γυναίκα στο φαράγγι της Αγίας Ρουμέλης!

Συναγερμός στην Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης ζευγαριού στο φαράγγι του Αμπά!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share