Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Ηράκλειο: Eργατικό ατύχημα σε οικοδομή!

Ο άτυχος άντρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

16 Ιουλίου 2019 15:46
Ηράκλειο: Eργατικό ατύχημα σε οικοδομή!

Όλα συνέβησαν νωρίς το μεσημέρι όταν ένας άνδρας, Αλβανικής καταγωγής, την ώρα που εργαζόταν σε οικοδομή στη Νέα Αλικαρνασσό έπεσε από ύψος τριών μέτρων. Να σας υπενθυμίσουμε άλλο ένα εργατικό δυστύχημα για 36χρονο!

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο εργάτη και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.


«Ευτυχώς δεν είναι σοβαρό το περιστατικό καθώς ο άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο» είπε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Στέλιος Βοργιάς.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί, εκτός από το ΕΚΗ, η Επιθεώρηση Εργασίας που πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο.

Θρήνος: 17χρονος τερματοφύλακας πέθανε ενώ πανηγύριζε!

Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο τραγικός θάνατος ενός 17χρονου τερματοφύλακα από την Αργεντινή. Ο έφηβος Ραμόν Ίσμαελ Κορονέλ γνωστός με το παρατσούκλι «Πίκι», αγωνιζόταν με την ομάδα του Ουνιόν Ντε Γολονδρίνα σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο θρησκευτικής εορτής στην περιοχή της Σάντα Φε.

Ο αγώνας πήγε στα πέναλτι και ο 17χρονος γκολκίπερ κατάφερε να κάνει μια καθοριστική απόκρουση που έκρινε το ματς. Αφού απέκρουσε το πέναλτι με το στήθος και ενώ πανηγύριζε, ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του και των φιλάθλων που «πάγωσαν».

Ασθενοφόρο δεν υπήρχε στο γήπεδο και ο άτυχος τερματοφύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε… καρότσα αγροτικού. Ο 17χρονος έχασε τη ζωή του καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share