Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ ζητά η οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας! (Video)

Οι γονείς της ψάχνουν κέντρο αποκατάστασης!

16 Ιουλίου 2019 13:27
Αποζημίωση 1 εκατομμύριο ευρώ ζητά η οικογένεια της 8χρονης Αλεξίας! (Video)

Η τραγωδία που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο με την 8χρονη Αλεξία από την Θήβα που είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη... Η οικογένεια της μικρής Αλεξίας ψάχνει ήδη κέντρο αποκατάστασης και ζητά αποζημίωση ύψους 1 εκατομμύριο ευρώ!

Την αποζημίωση που ζητά η οικογένεια της είναι για τα έξοδα που θα χρειαστούν για την αποθεραπεία της στην Αμερική! Η κατάσταση της υγείας της μικρής παραμένει σταθερή και δεν έχει καμία επικοινωνία με το περιβάλλον.

Βιώνουν μια κατάσταση που όμοια της δεν υπάρχει.... Από τη μια στιγμή στην άλλη η Αλεξία τους βρέθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι. Δυόμιση μήνες τώρα είναι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι του νοσοκομείου Παίδων. Οι γονείς της αναμένεται να καταθέσουν αγωγή ζητώντας 1 εκατομμύριο ευρώ για τα έξοδα νοσηλείας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Αλέξης Στεφανάκης, «τα ποσά που ακούγονται φυσικά δεν υπάρχουν. Δεν είναι η οικογένεια του Ωνάση. Είναι άνθρωποι του μόχθου και της βιοπάλης. Υπάρχει ένα σπίτι στο χωριό, αυτό το σπίτι ήδη με την προσωρινή διαταγή έχει γίνει κατάσχεση επάνω σε αυτό. Αλλά είναι αδύνατον να μιλάμε για ποσά της τάξης του 1 ή 2 εκατομ. ευρώ».

Οι γονείς της μικρής ψάχνουν να βρουν κέντρο αποκατάστασης. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την κορούλα τους. Τα δυο της αδέρφια παρακαλάνε το Θέο να επιστρέψει η Αλεξία σπίτι, όπως και όλος ο κόσμος που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των γονιών.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, τους πάντες όλους, για τις προσευχές τους, να συνεχίσουν να προσεύχονται για το κοριτσάκι μου να γίνει γρήγορα καλά», δήλωσε ο πατέρας της 8 χρονης Αλεξίας.

Στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος Καλοκαίρι" ο δημοσιογράφος τόνισε ότι ο δράστης παραμένει ελεύθερος καθώς το αδίκημα είναι πλημελημματικού χαρακτήρα! Η καθημερινή κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι γονείς είναι το παιδί τους απλά να ανοίγει τα μάτια του..

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του OPEN "Ώρα Ελλάδος Καλοκαίρι" στο Athensmagazine.gr:

«Να προσεύχεστε για το κοριτσάκι μας...»! - Σπαραχτικά τα λόγια του πατέρα της 8χρονης Αλεξίας! (Video)

Σπαραχτικά τα λόγια του πατέρα της 8χρονης Αλεξίας από την Θήβα! «Να προσεύχεστε για το κοριτσάκι μας...»!

Ραγίζει καρδιές με τα λόγια του ο πατέρας της μικρής Αλεξίας, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα.

Η 8χρονη νοσηλεύεται σοβαρά στο νοσοκομείο, και πρόσφατα βγήκε από την εντατική μονάδα.

Για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού του, μίλησε δημόσια ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας, Λουκάς Σαμαρτζής.

«Προχθές, τη Δευτέρα το μεσημέρι κατεβήκαμε από την εντατική στο θάλαμο και περιμένουμε. Τα συναισθήματα είναι πολλά και ευχάριστα», είπε ο κ.Σαμαρτζής και πρόσθεσε: «Η εξέλιξη αυτή αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την συμπαραστασή του και θέλω να προσεύχεστε το κοριτσάκι μας να γίνει γρήγορα καλά».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή video: Protothema.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

14 εκ. αποζημίωση για επίθεση "trolls" στο ίντερνετ!

Πέθανε ο Περνέλ Γουιτάκερ!

Τον μαχαίρωσε 13 φορές αλλά αυτός της έκανε πρόταση γάμου!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share