Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η κακοκαιρία "έπνιξε" την Κατερίνη! Βρίσκονται σε επιφυλακή! (Video)

Προειδοποιούν τους πολίτες για τα ακραία καιρικά φαινόμενα!

16 Ιουλίου 2019 11:13
Η κακοκαιρία

Η κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα έχει προξενήσει πολλά προβλήματα ήδη και αυτή την φορά στην Κατερίνη! Η ισχυρή βροχόπτωση στην Κατερίνη έχει δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα στην παραλία.

Στην εκπομπή του OPEN "Ώρα Ελλάδος Καλημέρα" μίλησε ο δημοσιογράφος Άκης Ρούσσος για την κακοκαιρία που σαρώνει την Κατερίνη! 'Οταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής πως είναι ο καιρός εκείνη την στιγμή απάντησε πως η βροχόπτωση είναι πάρα πολύ έντονη και ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην παραλία της Κατερίνης!

Επίσης, τόνισε πως έχουν προειδοποιήσει για το πιο έντονα καιρικά που θα πλήξουν την περιοχή τις επόμενες ώρες και να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή οι πολίτες! Προσπαθούν να αποφύγουν την τραγωδία της Χαλκιδικής που έγινε πριν λίγες ημέρες!

Η Πυροσβεστική βρίσκεται σε επιφυλακή για να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σαρώνει την χώρα ο Αντίνοος: Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για την κακοκαιρία!

Ο Τάσος Αρνιακός παρουσιάζει τον καιρό στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί»! H κακοκαιρία συνεχίζει να σαρώνει την χώρα και κυρίως το βόρειο κομμάτι της με τις καταιγίδες και το χαλάζι να είναι το κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας!

Σαρώνει η κακοκαιρία: Τόνοι νερού εγκλώβισαν οδηγούς στην Ιονία Οδό!

Πόσο θα κρατήσουν οι άσχημες καιρικές συνθήκες και ποιες περιοχές θα χτυπήσουν περισσότερο; Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share