Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είδηση σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Κοσμάς!

Θρήνος για τον επιχειρηματία!

16 Ιουλίου 2019 07:57
Είδηση σοκ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Κοσμάς!

Θρήνος στη Σκόπελο, καθώς σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γιώργος Κοσμάς, ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Η κουζίνα της Κυρατσως».

Ο 76χρονος ήταν γνωστός σε όλους τους επισκέπτες στην Σκόπελο με το μαγαζί που διατηρούσε στο λιμάνι της Σκοπέλου. Έχασε την ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στο Γλυστερι Σκοπέλου, στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του , το οποίο και ανατράπηκε. Όπως έγινε γνωστό, δεν έπιασαν τα φρένα του αυτοκινήτου και η ανατροπή έγινε όταν η ρόδα «βρήκε» σε πέτρα.

Ο Γιώργος Κοσμάς ήταν ένας από τους δυναμικότερους ανθρώπους του νησιού και δεν δίστασε να φτάσει μέχρι το Στρασβούργο στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς θεώρησε ότι τα ελληνικά δικαστήρια αδίκησαν την οικογένειά του στην διαμάχη που είχε με τον Μονή Μεγίστης Λαύρας. Η Μονή και η οικογένεια Κοσμά διεκδικούσαν την ίδια έκταση στο Γλυστέρι.

Ο Γιώργος Κοσμάς αφήνει πίσω τη σύζυγό του και τρία παιδιά. Ο ένας γιος του εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με τον δήμαρχο κ. Περίσση.

Τραγωδία στην Καβάλα: Οδηγός καρφώθηκε με αμάξι σε παιδική χαρά και σκοτώθηκε!

Τραγωδία βρήκε την Καβάλα όταν αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε παιδική χαρά...

Το περιστατικό συνέβη στο Χαϊδευτό Καβάλας, ξημερώματα Κυριακής, με αποτέλεσμα ο 30χρονοςοδηγός να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ατύχημα προκλήθηκαν ζημιές στην παιδική χαρά, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες την ώρα του περιστατικού είχε ξεκινήσει βροχή στην περιοχή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θλίψη στο καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε σπουδαίος ηθοποιός!

Πέθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share