Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Κω: Υποχρέωνε την ανήλικη κόρη της να ζητιανεύει!

Η 29χρονη συνελήφθη.

15 Ιουλίου 2019 10:15
Φρίκη στην Κω: Υποχρέωνε την ανήλικη κόρη της να ζητιανεύει!

Μια 29χρονη από την Κω που ανάγκαζε την 11χρονη κόρη της να ζητιανεύει πέφτει "θύμα" του νέου Ποινικού Κώδικα, καθώς πλέον της απαγγέλονται κατηγορίες για εμπορία ανθρώπου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η νεαρή γυναίκα είχε αφήσει το 11χρονο κοριτσάκι της σε ένα πεζοδρόμιο σε κεντρικό σημείο της πόλης, όπου το υποχρέωσε να ζητάει ελεημοσύνη από τους περαστικούς με σκοπό να εισπράξει η ίδια τα χρήματα που θα της έδιναν, ενώ ταυτόχρονα αδιαφορούσε αν το ανήλικο παιδί θα αντιμετώπιζε κινδύνους.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 29χρονη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της βάσει των αυστηρότερων διατάξεων του νέου Ποινικού Κώδικα, με την οποία την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

Τροχαίο ατύχημα με ΙΧ και επαίτη σε αναπηρικό καροτσάκι!

Το αναπηρικό καροτσάκι αλλοδαπού επαίτη χτύπησε νωρίτερα ΙΧ, στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, κοντά στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης.

Να σας θυμίσουμε Τραγωδία στην Αγία Παρασκευή: Αυτός είναι ο νεκρός ντελιβεράς! Πως έγινε το τροχαίο;

Ο επαίτης δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Μάλιστα αρνήθηκε τη μεταφορά του σε νοσοκομείο αν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο. Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share