Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στην Ρόδο: Αγγλίδα κατήγγειλε βιασμό από 4 άντρες μέσα σε βάρκα!

Ο άντρας την αποπλάνησε για να την πάει κάπου απόμερα!

15 Ιουλίου 2019 09:56
Σοκ στην Ρόδο: Αγγλίδα κατήγγειλε βιασμό από 4 άντρες μέσα σε βάρκα!

Σοκ στην Ρόδο αποτελεί η είδηση για μια Αγγλίδα που κατήγγειλε τον βιασμό της από 4 άντρες σε μια βάρκα! Η 39χρονη εμφανίστηκε στο Λιμενικό Σταθμό της Λίνδου και υποστήριξε ότι ένας άνδρας που γνώρισε ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της περιοχής, την οδήγησε στις 4 τα ξημερώματα σε μια βάρκα..

Με προσοχή ερευνούν οι άνδρες της Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου όσα κατήγγειλε από το πρωί της Κυριακής μια 39χρονη Αγγλίδα τουρίστρια, σχετικά με τον ομαδικό βιασμό της από τέσσερις αγνώστους και μάλιστα μέσα σε… βάρκα! Την απόλυτη φρίκη όμως έζησε και μια 15χρονη που οι βιαστές δεν μπήκαν ποτέ φυλακή για αυτό που της έκαναν!

Η τουρίστρια δήλωσε ότι δεν ήταν μεθυσμένη, αλλά δεν μπόρεσε να δώσει σαφή περιγραφή των φερόμενων ως βιαστών της και, σύμφωνα με την «δημοκρατική», οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να εξεταστεί από ιατροδικαστή και να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ίχνη βιασμού.

Στο μεταξύ, οι έρευνες των λιμενικών συνεχίζονται για να βρεθεί η βάρκα όπου φέρεται να έγινε ο βιασμός.

Λασίθι: Ομόφωνα ένοχος ο Χρυσαυγίτης γυμναστής που βίασε ανήλικη!

Χωρίς περιθώριο κι αμφισβήτηση η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης στον 58χρονο Χρυσαυγίτη (ενεργό μέλος) γυμναστή από το Λασίθι για την υπόθεση βιασμού μίας ανήλικης αθλήτριάς του, το 2001 και θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο, έκρινε ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, ενώ νωρίτερα ο εισαγγελέας της έδρας, Ζαχαρίας Κοκκινάκης, είχε προτείνει ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

Η δίκη έγινε υπό την ισχυρή επίβλεψη αστυνομικών δυνάμεων, καθώς στα Δικαστήρια βρίσκονταν ο κατηγορούμενος και οι συγγενείς του και από την άλλη η 32χρονη σήμερα γυναίκα, υπέρ της οποίας διαδήλωναν από το πρωί κρατώντας πανό στα χέρια, εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και πλήθος κόσμου.

Σημειώνεται πως ο 58χρονος είναι ένας από τους 69 κατηγορούμενους στη μεγάλη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ σε πρώτο βαθμό, είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών για το βιασμό της ανήλικης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Οι πιο σκληρές τιμωρίες για τον βιασμό σε όλο το κόσμο!

Φρίκη στην Ινδία: Την βίασαν συγγενείς και δάσκαλος επειδή ήταν καλή μαθήτρια!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share