Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Λάρισα: Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που είδαν οι Αστυνομικοί!

Τι βρήκαν στην αυλή σπιτιού που τους έκανε να "παγώσουν";

15 Ιουλίου 2019 08:01
Σοκ στην Λάρισα: Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που είδαν οι Αστυνομικοί!

Σοκ στην Λάρισα! Οι Αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που αντίκρισαν σε αυλή σπιτιού την περιοχή των Φαρσάλων Λάρισας!

Συγκεκριμένα οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων πραγματοποίησαν έρευνες στο σπίτι του 44χρονου και... «πάγωσαν» με τα αρχαία ευρήματα που ανακάλυψαν. Να σας θυμίσουμε ότι και στην Λακωνία είχε συλληφθεί ένας αρχαιοκάπηλος πριν λίγο καιρό!

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του κατηγορούμενου βρήκαν και κατέσχεσαν: -μαρμάρινη πλάκα, με αμφίπλευρη διακόσμηση, πιθανόν τμήμα θρόνου ή κλίνης, που χρονολογείται στους ύστερους ελληνιστικούς ή ρωμαϊκούς χρόνους, χάλκινη υδρία ή πρόχους, ρωμαϊκών χρόνων, χάλκινη λαβή και δισκοειδής βάση, μέρη της ως άνω χάλκινης υδρίας.

Τα αρχαία αντικείμενα που εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας «για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς» κατασχέθηκαν και φυλάσσονται προκειμένου να παραδοθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού για περαιτέρω αξιολόγηση.

Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός 42χρονος μετά από 4 ημέρες!

Μια ακόμα τραγωδία έγινε γνωστή σήμερα αφού βρέθηκε νεκρός ένας 42χρονος άνδρας μετά από τέσσερις ημέρες στην Λάρισα.. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας ζούσε μόνος του.. Δυστυχώς ακόμα μια τραγωδία αντίκρισαν οι άνθρωποι που εντόπισαν έναν απαγχονισμένο άντρα κάποιες ημέρες μετά τον θάνατο του!

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Όσσας του Δήμου Τεμπών έχει προκαλέσει η τραγική ιστορία 42χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του 42χρονου βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο εκτιμάται, ότι είχε φύγει από τη ζωή τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν, δηλαδή την προηγούμενη Δευτέρα.

Ο 42χρονος ζούσε μόνος του, ήταν υπέρβαρος και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, υπέστη ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, γεγονός που υπήρξε μοιραίο για τη ζωή του. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στην Όσσα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Διάσημη YouTuber σκοτώθηκε με ηλεκτρικό πατίνι!

Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα: Δύο νεκροί στο Γερακάρι!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share