Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εργατικό δυστύχημα για 36χρονο!

Χτυπήθηκε από γερανό!

12 Ιουλίου 2019 21:25
Εργατικό δυστύχημα για 36χρονο!

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Φθιώτιδα. Συγκλονίζει το εργατικό δυστύχημα που αφαίρεσε τη ζωή 36χρονου, στη γερανογέφυρα της νικελοβιομηχανίας ΛΑΡΚΟ. 'Ενα ακόμα εργατικό ατύχημα συνέβη όταν ένας άντρας έπεσε από μεγάλο ύψος και ξεψύχησε!

Το μεσημέρι της Παρασκευής την ώρα που ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε χώρο παραγωγής του εργοστασίου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες φέρεται να χτυπήθηκε από γερανό μεταφοράς υλικού.

Ο 36χρονος, που διέμενε στον οικισμό της Λάρυμνας και ανήκε στο μόνιμο προσωπικό της εταιρείας είχε την ειδικότητα του ηλεκτρονικού.

Θρήνος: 17χρονος τερματοφύλακας πέθανε ενώ πανηγύριζε!

Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο τραγικός θάνατος ενός 17χρονου τερματοφύλακα από την Αργεντινή. Ο έφηβος Ραμόν Ίσμαελ Κορονέλ γνωστός με το παρατσούκλι «Πίκι», αγωνιζόταν με την ομάδα του Ουνιόν Ντε Γολονδρίνα σε φιλικό αγώνα στο πλαίσιο θρησκευτικής εορτής στην περιοχή της Σάντα Φε.

Ο αγώνας πήγε στα πέναλτι και ο 17χρονος γκολκίπερ κατάφερε να κάνει μια καθοριστική απόκρουση που έκρινε το ματς. Αφού απέκρουσε το πέναλτι με το στήθος και ενώ πανηγύριζε, ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του και των φιλάθλων που «πάγωσαν».

Ασθενοφόρο δεν υπήρχε στο γήπεδο και ο άτυχος τερματοφύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε… καρότσα αγροτικού. Ο 17χρονος έχασε τη ζωή του καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share