Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρεις πυρκαγιές σε εξέλιξη στην Εύβοια!

Καίνε δάση σε Πλατάνια, Ιστιαία και Λεχριές!

12 Ιουλίου 2019 20:55
Τρεις πυρκαγιές σε εξέλιξη στην Εύβοια!

Τρία πύρινα μέτωπα καίουν δάση στην Εύβοια. Μετά τη μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει σε δασική περιοχή στα Πλατάνια του δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων άλλες δύο φωτιές ξέσπασαν ξέσπασαν διαδοχικά σε δάσος στη Βασιλίνα Ιστιαίας και στις Λεχριές της Χαλκίδας, η πρώτη λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και στις επτά η δεύτερη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στη Βασιλίνα η φωτιά καίει δάσος και στην προσπάθεια κατάσβεσης μετέχουν δύο αεροσκάφη, ενώ σε δυσπρόσιτο σημείο με πυκνό δάσος μαίνεται η φωτιά στις Λεχριές.




Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Βασιλίνα, του δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού Ευβοίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 #πυροσβέστες με 6 οχήματα και 2 Α/Φ.




Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Λεχριές, του δήμου Χαλκιδαίων Ευβοίας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 20 #πυροσβέστες με 7 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο και 1 Α/Φ.

Πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο!

Φωτιά σε έκταση με πεύκα και χαμηλή βλάστηση, κοντά στην Αττική Οδό, στον Ασπρόπυργο ξέσπασε πριν από λίγη ώρα. Ενώ λίγες μέρες πριν είχε ξεσπάσει πυρκαγιά και είχα διακοπεί δρομολόγια του Προαστιακού!

Επί τόπου επιχειρούν 140 Πυροσβέστες με 7 οχήματα, καθώς και άλλοι δέκα πυροσβέστες του ειδικού μηχανοκίνητου τμήματος της Πυροσβεστικής, ενώ από αέρος μετέχει στην προσπάθεια πυρόσβεσης ένα ελικόπτερο.


 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share