Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λαμία: Φυλακή σε Λυκειάρχη που πυροβόλησε γάτα!

Και πρόστιμο 3.600 ευρώ!

12 Ιουλίου 2019 20:40
Λαμία: Φυλακή σε Λυκειάρχη που πυροβόλησε γάτα!

Σε 16 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο 3.600 ευρώ καταδικάστηκε εκπαιδευτικός, διευθυντής σε Λύκειο της Λαμίας, ο οποίος πυροβόλησε αδέσποτο γάτο.

Το ζώο πυροβολήθηκε από τον δράστη με αεροβόλο όπλο, πριν από δύο μέρες και σύμφωνα με την απόφαση, στην ποινή φυλάκισης προστίθεται και χρηματικό πρόστιμο (σύμφωνα με τον νέο Κώδικα) 360 μονάδες x 10 ευρώ ημερησίως (3.600 ευρώ που διπλασιάζονται).

Eνά ακόμα περισταστικό φρίκης είχε συμβεί πρόσφατα όταν άφησαν γάτα να χαροπαλεύει για 9 ώρες κάτω από τη ρόδα του αυτοκινήτου!


Σε περίπτωση μη καταβολής, ο εκπαιδευτικός θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 360 ημερών.

Ο άνδρας που σκότωσε την γάτα της πρωθυπουργού!

Ο Paddles, η λατρεμένη γάτα της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, πέθανε τον Νοέμβριο του 2017, λίγο αφότου η Άρντερν ανέλαβε τα καθήκοντά της και οι συνθήκες δεν είχαν διευκρινιστεί.

Δύο χρόνια αργότερα, ένας γείτονας της πρωθυπουργού βασανισμένος από τύψεις παραδέχθηκε σήμερα δημοσίως ότι ευθύνεται για τον θάνατο της «πρώτης γάτας» της χώρας, την οποία κατά λάθος πάτησε με το αυτοκίνητό του.

Ο Paddles ήταν δημοφιλές μέλος της οικογένειας της Άρντερν, μάλιστα είχε και δικό του λογαριασμό στο Twitter με το όνομα @FirstCatofNZ, τον οποίο παρακολουθούσαν περισσότεροι από 11.000 χρήστες.

Το αμερικανικό περιοδικό Vanity Fair είχε επισημάνει ότι ο Paddles -- μια γάτα που ήταν "πολυδάκτυλη", είχε δηλαδή ένα επιπλέον δάκτυλο στις πατούσες της που έμοιαζε με αντίχειρα-- «βοήθησε την Άρντερν να γίνει η κούλ και γκλάμορους ηγέτιδα που θα ήθελαν να έχουν οι ΗΠΑ».

Ο γείτονας της Άρντερν, που αναφέρεται μόνο με το όνομα Κρις, αποκάλυψε στον ιστότοπο stuff.co.nz ότι έκανε όπισθεν για να βγει από το σπίτι του όταν η γάτα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αδιανόητο: Έπνιξε τη γάτα του επειδή γρατζούνισε το τατουάζ του!

Τραγικό: Έριξε οξύ σε μια γάτα!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share