Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα: Διπλή παράσυρση πεζής!

Τραγικό δυστύχημα!

12 Ιουλίου 2019 14:50
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα: Διπλή παράσυρση πεζής!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη στον Ψαθόπυργο, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε μία 54χρονη αλλοδαπή, η οποία κινούνταν πεζή. Να σας θυμίσουμε ένα άλλο τροχαίο στον Πύργο με μηχανάκι που έχασε τον έλεγχο και μπήκε μέσα σε κατάστημα!

Από το χτύπημα, η 54χρονη βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου την παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε με 36χρονη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Λαμία: Σφοδρό τροχαίο με δύο τραυματίες!

Σοβαρό τροχαίο που ευτυχώς δεν είχε άσχημη κατάληξη συνέβη σε κεντρική διασταύρωση της Λαμίας το πρωί της Τετάρτης, με δύο ΙΧ οχήματα.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το ατύχημα έλαβε χώρα στις 10:30 στη διασταύρωση Αθηνών και Κύπρου, όταν ο οδηγός του ενός οχήματος Lancia κατέβαινε την οδό Αθηνών με κατεύθυνση προς Νέα Άμπλιανη.

Την ίδια στιγμή, το δεύτερο αυτοκίνητο, μάρκας Opel, κινείτο επί της οδού Κύπρου με κατεύθυνση προς την οδό Βασιλικών. Το Opel χτύπησε στην πόρτα του συνοδηγού το Lancia, το οποίο στη συνέχεια κατέληξε πάνω στην κολόνα.

Ευτυχώς δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο και οι δύο οδηγοί διακομίστηκαν προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.
Τη στιγμή που έγινε το τροχαίο σύμφωνα με μαρτυρίες τα φανάρια ήταν εκτός λειτουργίας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στη Λαμία: Λεωφορείο τράκαρε με... αγριογούρουνo!

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share