Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

Τεράστια αναστάτωση σε κηδέια στην Κρήτη - Άνοιξαν το φέρετρο και δεν πίστευαν στα μάτια τους...

Διακόπηκε η τελετή!

12 Ιουλίου 2019 13:08
Τεράστια αναστάτωση σε κηδέια στην Κρήτη - Άνοιξαν το φέρετρο και δεν πίστευαν στα μάτια τους...

Σε κηδεία στο Ηράκλειο της Κρήτης επικράτησε πανικός. Όλα συνέβησαν την Πέμπτη 11 Ιουλίου σε εκκλησία του Ηρακλείου όπου τελούνταν η κηδεία ενός άντρα 65 χρονών. Άλλο ένα περίεργο περιστατικό έχει συμβεί όταν πήγαν να δουν τη νεκρή κι εκείνη έλειπε...Όταν έμαθαν που πήγε τρελάθηκαν...

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πατρίς», συγγενείς του εκλιπόντος άνοιξαν το φέρετρο και διαπίστωσαν ότι μέσα δεν ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Διακόπηκε η τελετή καθώς πίστεψαν ότι έγινε κάποιο λάθος. Ωστόσο, τελικά φαίνεται πως επρόκειτο για λάθος συναγερμό. Και αυτό γιατί, όπως διαπιστώθηκε ο νεκρός ήταν πρησμένος και δεν αναγνωρίστηκε απευθείας από τους συγγενείς του.

Τεράστια αναστάτωση σε κηδέια στην Κρήτη - Άνοιξαν το φέρετρο και δεν πίστευαν στα μάτια τους...

Τραγωδία: Οδηγός έπεσε πάνω σε οικογένεια! - Νεκρή η μητέρα!

Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο όταν οδηγός έπεσε πάνω σε οικογένεια..Το αποτέλεσμα ήταν να πεθάνει η μητέρα και τα παιδιά να χαροπαλεύουν.. Υπάρχει όμως ακόμα ελπίδα διαβάστε τρεις απίθανες ιστορίες!

Η μητέρα κυκλοφορούσε πεζή με το μωρό της και την 17χρονη κόρη της. Το μωρό, πολυτραυματίας, διακομίσθηκε κατεπειγόντως στο νοσοκομείο, ενώ η κόρη της έχει τραυματισθεί στα πόδια.

Οπαδός της ομάδας της Αλγερίας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε επάνω σε οικογένεια στο Μονπελιέ της νότιας Γαλλίας, σκοτώνοντας την μητέρα και τραυματίζοντας σοβαρά την κόρη της και το μωρό της, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

Οδηγός θάνατος

Ο 21χρονος Αλγερινός κυκλοφορούσε με μεγάλη ταχύτητα στην συνοικία Μοσόν. Ετέθη υπό κράτησιν.

«Αυτήν την στιγμή προσπαθούμε να εξακριβώσουμε τις συνθήκες του δράματος», δήλωσε η αστυνομική πηγή προσθέτοντας ότι «υπήρχε πολύς κόσμος στους δρόμους» χθες το βράδυ μετά την νίκη της Αλγερίας στους προημιτελικούς της Κόπα Αφρικα.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share