Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Οδηγός λεωφορείου κατέβασε 15χρονο επειδή του...έλειπαν 10 λεπτά!

Τον κατέβασε στην μέση του δρόμου..

12 Ιουλίου 2019 10:54
Αδιανόητο: Οδηγός λεωφορείου κατέβασε 15χρονο επειδή του...έλειπαν 10 λεπτά!

Οργή προκαλεί η είδηση για τον ασυνείδητο οδηγό στα Χανιά που κατέβασε έναν 15χρονο στην μέση του δρόμου από το λεωφορείο γιατί του έλειπαν δέκα λεπτά από το εισητήριό του.. Το παιδί δεν υπολόγισε σωστά, αγόρασε ένα μπουκαλάκι νερό, με αποτέλεσμα να του μείνει ένα 2ευρω στην τσέπη, κατά δέκα λεπτά, δηλαδή, λιγότερο από το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.

Όπως κατήγγειλε ταραγμένος ο πατέρας του 15χρονου, το παιδί αφού τελείωσε το μεσημεράκι της Πέμπτης την προπόνησή του στο άθλημα που κάνει, πήρε από το Δαράτσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιά για να πάει να βοηθήσει τον πατέρα του στο μαγαζί, που διατηρεί στον Πλατανιά. Απίστευτο: Άντρας παρασύρθηκε από λεωφορείο γιατί έτρεχε να το προλάβει!

Επιβιβαζόμενος λοιπόν στο λεωφορείο, ο οδηγός τον ενημέρωσε σε αυστηρό ύφος πως με 2 ευρώ, θα τον κατεβάσει, μια στάση νωρίτερα από τον Πλατανιά, στην τελευταία δηλαδή στάση Αγίας Μαρίνας.

Το παιδί, χαμηλών τόνων, δεν έφερε αντίρρηση, ενώ ουδείς συνεπιβάτης αντέδρασε σε όλη αυτή τη σκηνή, αφού στην πλειοψηφία τους ήταν τουρίστες.

Έτσι ο 15χρονος, που πάσχει και από αλλεργικό άσθμα, κατέβηκε αναγκαστικά μία στάση νωρίτερα και περπάτησε περίπου 1,5-2 χιλιόμετρα μέσα στο λιοπύρι για να φτάσει εξουθενωμένος μετά από ώρα στον Πλατανιά.

Ο πατέρας του παιδιού, εξαιρετικά θορυβημένος από το συμβάν, ανέφερε το περιστατικό στο ΚΤΕΛ, ωστόσο, κανένας δεν επικοινώνησε μαζί του για εξηγήσεις.

Συναγερμός στα Χανιά με εξαφάνιση γυναίκας!

Η εξαφάνιση της γυναίκας που διέμενε στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης δηλώθηκε σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία 60χρονη Αμερικανίδα η οποία βρισκόταν στο Κολυμπάρι όταν το μεσημέρι της Τρίτης εξαφανίστηκε και από τότε η τύχη της αγνοείται. Να σας θυμίσουμε το θρίλερ με τον θάνατο της 57χρονης που αγνοούνταν! Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση!

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική για την τουρίστρια, με τις έρευνες να ξεκινούν ταχύτατα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα, θα επιχειρήσουν στην ευρύτερη περιοχή για την αναζήτηση της Αμερικανίδας ο σκύλος της ΕΜΑΚ, 6 πυροσβέστες με πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share