Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαλκιδική: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος ψαράς!

Ταυτοποίηθηκε η σορός που εντοπίστηκε νωρίτερα.

11 Ιουλίου 2019 16:33
Χαλκιδική: Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος ψαράς!

Στον 62χρονο ψαρά που αγνοείτο από το απόγευμα της Τετάρτης (10/07) στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής ανήκει η σορός ου εντοπίστηκε από ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.

Η σορός εντοπίστηκε το μεσημέρι από ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας 6,8 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του αλιευτικού καταφυγίου στην ίδια περιοχή.

Η σορός περισυνελέγη από σκάφος του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους τους.

Χαλκιδική: Το μέγεθος της καταστροφής από αεροφωτογραφίες!

Επτά νεκροί, πάνω από 100 τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, ένας αγνοούμενος και σοβαρές υλικές καταστροφές, είναι ο απολογισμός της φονικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική. Η τραγωδία που συνέβη άφησε πίσω της μόνο θλίψη και εικόνες καταστροφής... Το μέγεθος της καταστροφής αποτυπώνεται μέσα από αεροφωτογραφίες.. Για τα ακραία καιρικά φαινόμενα μίλησε και η Χριστίνα Σούζη και εξήγησε πόσο επικίνδυνο ήταν!

Οι νεκροί από τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική ανέρχονται σε εφτά. Και οι εφτά είναι τουρίστες, υπήκοοι άλλων χωρών που παραθέριζαν στην περιοχή. Στη Νέα Πλάγια, το θάνατο βρήκε μια 54χρονη Ρουμάνα και το 8χρονο παιδί της. Και οι δυο τους έτρωγαν σε εστιατόριο, όταν εξαιτίας της φονικής κακοκαιρίας αποκολλήθηκε η οροφή και τους πλάκωσε

Στη Νέα Ποτίδαια ένας 39χρονος Ρώσος έχασε τη ζωή του μαζί με το 2 ετών παιδί του, ενώ νεκροί εντοπίστηκαν ακόμη δύο άτομα που παραθέριζαν σε τροχόσπιτο, στη Σωζόπολη, το οποίο είχαν σταθμεύσει σε ελεύθερο κάμπινγκ. Εντός της τροχοβίλας εντοπίστηκε νεκρός άνδρας, 72 ετών και απέξω βρέθηκαν τραυματισμένοι μια 70χρονη και ένας 40χρονος. Η 70χρονη κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο ΚΥ.

Ενας ακόμη άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στα ανοιχτά, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων στα επτά. Ο άνδρας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια, στα 6 ναυτικά μίλια από την ακτή. Στο σημείο επιχειρούν ένα ρωσικό σκάφος και το πλωτό του Λιμενικού Σώματος. Να σημειωθεί ότι εντωμεταξύ από τη νύχτα αγνοείται στην ίδια περιοχή ένας ψαράς, ο οποίος ακόμη δεν έχει εντοπιστεί.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην περιοχή αυτή τη στιγμή παραμένει η ηλεκτροδότηση, καθώς οι περισσότερες περιοχές της Χαλκιδικής είναι βυθισμένες στο σκοτάδι.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share