Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αλεξανδρούπολη: Η κακοκαιρία άφησε πίσω της 10 τραυματίες!

Μεγάλες καταστροφές σε σπίτια και καλλιέργειες..

11 Ιουλίου 2019 16:28
Αλεξανδρούπολη: Η κακοκαιρία άφησε πίσω της 10 τραυματίες!

Η κακοκαιρία που σαρώνει την Βόρεια Ελλάδα δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη με εφτά νεκρούς στην Χαλκιδική και δέκα τραυματίες στην Αλεξανδρούπολη! Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε το απόγευμα της Τετάρτης την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια, ενώ στα χωριά Δίκελλα, Μάκρη και Μεσημβρία σημειώθηκαν αρκετές ζημιές από τους θυελλώδεις ανέμους. Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΜΥ για την κακοκαιρία!

Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΤΕΠ, Κώστα Παπαθεοδώρου, μόνο το ένα εξ' αυτών, ένας 66χρονος, που έφερε χτύπημα στο κεφάλι από πτώση, έχρηζε νοσηλείας, ενώ τα άλλα εννέα χαρακτηρίζονται ως ελαφρά περιστατικά καθώς αφορούσαν κυρίως τραυματισμό από τη χαλαζόπτωση.

Συνολικά δέκα άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν στη διάρκεια της κακοκαιρίας, προσήλθαν το βράδυ της Πέμπτης στο Τμήμα Εκτάκτων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Φονική κακοκαιρία στην Χαλκιδική: Τα μαζεύουν και φεύγουν οι τουρίστες!

Φεύγουν οι τουρίστες από τη Χαλκιδική, μετά τη θεομηνία που έπληξε χθες βράδυ την περιοχή, η οποία κόστισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους, προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές και βύθισε στο σκοτάδι το μεγαλύτερο μέρος των περιοχών.
Αυτή την ώρα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Ποτίδαια, στη Νικήτη καθώς και στο φανάρι της Γερακινής.

Στην Ποτίδαια και τη Γερακινή βρίσκονται επί τόπου τροχονόμοι οι οποίοι ρυθμίζουν την κίνηση των οχημάτων.
Εκτός από τις ανυπολόγιστες καταστροφές, οι επαγγελματίες του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν ακόμα ένα πρόβλημα: Αυτό των ακυρώσεων και των αποχωρήσεων, στη μέση της τουριστικής περιόδου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share