Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Το παιδί λιποθύμησε, το παιδί λιποθύμησε...": Συγκλονίζει η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας που σκοτώθηκαν μητέρα και γιος!

Σπαραγμός και οδύνη!

11 Ιουλίου 2019 14:25

Συγκλονίζουν όσα έζησαν οι θαμώνες ταβέρνας την ώρα της θεομηνίας στην Χαλκιδική! Μητέρα και παιδί της έχασαν τη ζωή του από την πτώση στεγάστρου!

Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και όλα όσα ανέφερε για τις δραματικές αυτές στιγμές σοκάρουν!

Πως προσπάθησαν να σώσουν μητέρα και παιδί; Από τι καταπλακώθηκαν τα θύματα;

Δείτε την ανατριχιαστική συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Χαλκιδική: Στους 7 οι νεκροί! Εντοπίστηκε ακόμα μία σορός !

Μεγαλώνει η μαύρη λίστα του θανάτου στη Χαλκιδική, καθώς εντοπίστηκε ένας ακόμη νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια βρέθηκε η σορός ενός άνδρα. Ετσι οι νεκροί αυξάνονται στους επτά.

Ο άνδρας βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια, στα 6 ναυτικά μίλια από την ακτή. Στο σημείο επιχειρούν ένα ρωσικό σκάφος και το πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, συνεπώς δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τον 62χρονο ψαρά που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική.

Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Σε ετοιμότητα ο στρατός!

Ο στρατός θα βοηθήσει στις ενέργειες στην Χαλκιδική μετά την φονική θεομηνία που έπληξε την περιοχή.

Έξι νεκροί, ανάμεσά τους και δύο παιδιά, ένας αγνοούμενος και περισσότεροι από εκατό τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από τα ακραία και φονικά καιρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν τη νύχτα στη Χαλκιδική.

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μετά από σύσκεψη αποφασίστηκε δυνάμεις του στρατού να συνδράμουν στο έργο της Πολιτικής Προστασίας. «Η μεγαλύτερη ανάγκη προς το παρόν είναι η μεταφορά γεννητριών προκειμένου να αποκαταστήσουμε έστω και προσωρινά την παροχή ενέργειας».

Παράλληλα όπως είπε θα μεταφερθούν και μηχανήματα του στρατού τα οποία θα βοηθήσουν σε κάθε ενέργεια αποκατάστασης των ζημιών στην περιοχή. «Ο Ελληνικός Στρατός είναι σε ετοιμότητα να εφαρμόσει τα σχέδια έκτακτης ανάγκης. Υπάρχει σχέδιο, υπάρχει ταχύτητα εκτέλεσης, θα υπάρχει και αποτέλεσμα. Έχουν δοθεί και οι απαραίτητες εντολές από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ», είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share