Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Άκαρπες οι έρευνες για αγνοούμενο ψαρα!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα!

11 Ιουλίου 2019 11:45
Φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική: Άκαρπες οι έρευνες για αγνοούμενο ψαρα!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου ψαρά του οποίου τα ίχνη χάθηκαν χθες το απόγευμα στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, που εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα.

Από σήμερα το πρωί στην περιοχή ερευνούν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Α/Κ σκάφος, ένα Φ/Γ πλοίο καθώς και ένα Δ/Ξ, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Οι έρευνες συνεχίζονται. Ενώ οι μαρτυρίες για το χθεσινό βράδυ σοκάρουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερώθηκαν βραδινές ώρες χθες, οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Σκάλας Κατερίνης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για περιστατικό 62χρονου αγνοούμενου αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί με αλιευτικό σκάφος απογευματινές ώρες χθες για διενέργεια αλιείας στη θαλάσσια περιοχή Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής και έκτοτε αγνοείται.

Στην περιοχή έσπευσαν αρχικά ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., έξι (06) αλιευτικά σκάφη και δύο (02) παραπλέοντα πλοία, ενώ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, δεν κατέστη δυνατή η απογείωση ελικοπτέρου.

Από πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή ερευνούν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα (01) Α/Κ σκάφος, ένα (01) Φ/Γ πλοίο καθώς και ένα (01) Δ/Ξ, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Παράλληλα, πρόκειται να καταδυθεί για έρευνες της εν λόγω θαλάσσιας περιοχής κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τυχόν εξελίξεις θα αναφερθούν με νεότερο δελτίο τύπου».

Χαλκιδική: Σοκαριστική η εικόνα έξω από το ξενοδοχείο που έχασαν τη ζωή τους 2 τουρίστες! (video)

Πατέρας και γιος, ρωσικής καταγωγής, καταπλακώθηκαν από δέντρο στον περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου, στην περιοχής της Νέας Ποτίδαιας.

Στους έξι έφτασε ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική. Μεταξύ των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της θεομηνίας, ήταν κι ένας πατέρας με το ανήλικο παιδί του. Χαλκιδική: 5.000 κεραυνοί σκόρπισαν τον θάνατο!

Πατέρας και γιος, ρωσικής καταγωγής, καταπλακώθηκαν από δέντρο στον περιβάλλοντα χώρο ξενοδοχείου, στην περιοχής της Νέας Ποτίδαιας.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr από την στιγμή της κακοκαιρίας στο ξενοδοχείο!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share