Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννενα: Πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας!

Δυνατό μπουρίνι έπληξε την Ήπειρο!

11 Ιουλίου 2019 10:39
Γιάννενα: Πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος λόγω κακοκαιρίας!

Πολλά προβλήματα άφησε η κακοκαιρία και στα Γιάννενα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένα δυνατό μπουρίνι έπληξε την Ήπειρο και προκάλεσε καταστροφές.

Οι θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και προκάλεσαν ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.Σε αντίθεση με τη Χαλκιδική, δεν υπήρξαν νεκροί και τραυματίες.


Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης περιέγραψε την έκταση της καταστροφής. Οπως εξήγησε χωρίς ρεύμα παραμένουν χωριά στο ανατολικό Ζαγόρι από τους Μηλιωτάδες μέχρι τον Γερβενίτη και στο Τσεπέλοβο.

Χωρίς ρεύμα και στην περιοχή της Κόνιτσας, αλλά και πολλές περιοχές μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων. Στα Γιάννενα, τη νύχτα, έπεσαν αρκετά δέντρα τα οποία η πυροσβεστική με την Πολιτική Προστασία απομάκρυνε.

Χαλκιδική: Το τροχόσπιτο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 2 άτομα! (video)

Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής στην Χαλκιδική, με τις εικόνες από το μοιραίο τροχόσπιτο να προκαλούν σοκ.

Δέκα λεπτά ισχυρής κακοκαιρίας ήταν αρκετά, προκειμένου να προκαλέσουν αρκετά θανατηφόρα περιστατικά στην Χαλκιδική.

Ένα από αυτά ήταν στην παραλία στην Σωζόπολη, όπου ένα τροχόσπιτο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα δύο τουρίστες από την Τσεχία.

Η εικόνες από το σημείο και το συγκεκριμένο τροχόσπιτο, προκαλούν σοκ. Δείτε ακόμα που θα χτυπήσει στην συνέχεια η κακοκαιρία!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share