Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Σοκ: Επτά τραυματίες από πτώση δέντρου!

Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο!

10 Ιουλίου 2019 21:13
Σοκ: Επτά τραυματίες από πτώση δέντρου!

Σοκ προκαλεί η είδηση για τους τραυματίες από πτώση δέντρου σε σκηνή, που βρίσκεται εντός του hotspot Οινοφύτων. Ο άνδρας που πήδηξε στους Καταρράκτες του Νιαγάρα δεν έπαθε τίποτα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και οι επτά φέρουν ελαφρά τραύματα, ωστόσο διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, όπως και κλιμάκιο της πυροσβεστικής, που επιχειρεί για την κοπή του δέντρου.

Οινόφυτα τραυματίες

Μεγάλη έκρηξη σε αποθήκη - Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες!

Έκρηξη τραυματίες νεκρός

Έκρηξη σημειώθηκε σε αποθήκη πυρομαχικών με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να πέσει νεκρός, ενώ να υπάρχουν δεκάδες τραυματίες.

Πόλη 44.000 κατοίκων εκκενώθηκε στο Καζακστάν.

Η κυβέρνηση του Καζακστάν έδωσε εντολή να εκκενωθεί μια πόλη 44.000 κατοίκων, μετά από μια σειρά εκρήξεων που σημειώθηκε σε παραπλήσια αποθήκη πυρομαχικών, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματισθούν δεκάδες, ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση που βρίσκεται κοντά στην πόλη Αρίς στην νότια επαρχία του Τουρκεστάν. Τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας Ουμιζράκ Σουκέγιεφ δήλωσε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης, ότι «οι εκρήξεις μπορούν να συνεχιστούν αρκετές μέρες» ενώ ανέφερε ότι υπάρχει ένας νεκρός και 31 τραυματίες.

Ο πρόεδρος του Καζακστάν Κασσίμ- Τζομάρτ Τοκάγεφ, αναχώρησε για την περιοχή του Τουρκεστάν και την πόλη Αρίς, συνοδευόμενος από άλλους αξιωματούχους της κυβέρνησης, ενώ έδωσε εντολή να ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας των κατοίκων. Παρόμοια περιστατικά είχαν σημειωθεί στην περιοχή το 2009, 2014 και 2015, λόγω μη σωστής τήρησης των κανονισμών ασφαλείας.

undefined

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχει χάσει την ζωή ένας άνθρωπος, 31 άτομα νοσηλεύονται, εκ των οποίων δύο σε σοβαρή κατάσταση, ενώ συνολικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε περισσότερα από 70 άτομα.

Η περιοχή του Τουρκεστάν έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ενώ οι κάτοικοι της Αρίς εκκενώνουν την πόλη και οδηγούνται στην πλησιέστερη κατοικημένη περιοχή. Το υπουργείο Άμυνας έστειλε ομάδα πυροτεχνουργών στην πόλη για να καθαρίσουν τους δρόμους από πυρομαχικά που δεν εξερράγησαν, ενώ οι τοπικές αρχές προσπαθούν να αποτρέψουν τους κατοίκους να επιστρέψουν στην πόλη, καθώς η ύπαρξη των πυρομαχικών που δεν έχουν εκραγεί συνιστά απειλή για την ζωή τους.

Βίντεο που ανάρτησαν κάτοικοι της περιοχής στο διαδίκτυο δείχνουν τρομαγμένους ανθρώπους να κοιτάζουν επίμονα ένα γιγαντιαίο σύννεφο καπνού και την σκόνη που να σηκώνεται, ενώ εξακολουθούν να ακούγονται εκρήξεις.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει στρατιώτες να βωμολοχούν ενώ βγαίνουν τρέχοντας από την στρατιωτική βάση με πλήρη εξοπλισμό πατώντας σε σπασμένα τζάμια. Μπορεί επίσης να τους δει να σταματούν δύο αυτοκίνητα στον πλησιέστερο αυτοκινητόδρομο και να δίνουν εντολή στους οδηγούς τους να μεταφέρουν μακριά αρκετές γυναίκες που έβγαιναν από την βάση. Οι στρατιώτες πέφτουν στο έδαφος μόλις ακούν νέες εκρήξεις.

 

Ροή ειδήσεων

Share