Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Αχαΐα: Εξαφάνιση Γερμανού τουρίστα!

Συναγερμός στις τοπικές αρχές!

10 Ιουλίου 2019 10:57
Αχαΐα: Εξαφάνιση Γερμανού τουρίστα!

Η αστυνομία στην Αχαΐα αναζητά Γερμανό τουρίστα ο οποίος εξαφανίστηκε το Σάββατο από τα Σελλά.

Πρόκειται για έναν 65χρονο με ύψος 1.80, περίπου 100 κιλά και μουστάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από την περιοχή το περασμένο Σάββατο στις 14:00 με το αυτοκίνητό του το οποίο φέρει γερμανικές πινακίδες κι από τότε δεν τον έχει δει κανείς.

Η εξαφάνιση του δηλώθηκε στην Αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες για το εντοπισμό του.

Ρόδος: Τουρίστας πλήρωσε 130 ευρώ για καθαρισμό αυτιών! Βέβαια του έδωσαν και απόδειξη!

Σε ανέκδοτο, χάριν μιας μικρής μερίδας ιατρών, τείνει να εξελιχθεί στο νησί της Ρόδου η προσπάθεια για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών σετουρίστες μέσω της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού.

Μόνο ως κραυγαλέο κρούσμα εκμετάλλευσης τουρίστα στον ελληνικό τουρισμό μπορεί να εκληφθεί το γεγονός ότι ένας 78χρονος Ελληνοφινλανδός, με οικονομική επιφάνεια, που έχει καταλύσει και φέτος σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεως Ρόδου με την σύζυγο και τα παιδιά του για διακοπές, κλήθηκε να πληρώσει σε ιατρικό κέντρο 130 ευρώ για… καθαρισμό αυτιών.

Ο 78χρονος, που έχει ευαισθησία στα αυτιά απευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για καθαρισμό των αυτιών του, αφού τα ένοιωθε βουλωμένα λόγω ευαισθησίας που έχει στο θαλασσινό νερό.

Εκεί αφού ο θεράπων ιατρός προέβη σε καθαρισμό των αυτιών του, που δεν είχε διάρκεια μεγαλύτερη του ενός τετάρτου της ώρας τον παρέπεμψε στη ρεσεψιόν, όπου τον χρέωσαν 130 ευρώ και του χορήγησαν σχετική απόδειξη για τις υπηρεσίες τους. Ο ίδιος μιλώντας χθες σε συντάκτη της «δημοκρατικής» τόνισε ότι δεν θα υποβάλει την δαπάνη στον ασφαλιστικό του φορέα στην Φινλανδία καθώς κάτι τέτοιο θα ισοτιμούσε με κλοπή των αποθεματικών του.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αίσιο τέλος για την εξαφάνιση της 37χρονης στην Κρήτη!

Μυστήριο αποτελεί ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share