Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Λαμία: Λεωφορείο τράκαρε με... αγριογούρουνo!

Έτρεξε τραυματισμένο στα χωράφια!

10 Ιουλίου 2019 08:32
Σοκ στη Λαμία: Λεωφορείο τράκαρε με... αγριογούρουνo!

Ενας οδηγός λεωφορείου στη Λαμία, οδηγώντας στις 10 το βράδυ, συγκρούστηκε με ένα αγριογούρουνο! Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Λαμία!

Ο οδηγός, έκανε το τελευταίο του δρομολόγιο για την περιοχή Ανθήλη, όταν ξαφνικά την ώρα που κινούνταν στον παράδρομο, πετάχτηκε ένα πολύ μεγάλο αγριογούρουνο ενώ προσπάθησε να ακινητοποιήσει το όχημα, δεν είχε πολύ χώρο μπροστά του, με αποτέλεσμα να πετύχει το ζώο.

Οι λιγοστοί επιβάτες του λεωφορείο τρόμαξαν, όπως και το αγριογούρουνο, το οποίο άρχισε να τρέχει μέσα στα χωράφια, αν και χτυπημένο.

«Από αυτόν τον δρόμο κινούμαστε πολλές φορές καθημερινά. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν στη θέση του λεωφορείου ήταν μηχανάκι ή ΙΧ.....υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το φωτισμό», ανέφερε οδηγός.

Βίντεο σοκ: Αγριογούρουνο επιτέθηκε σε άνδρα! - Έντρομοι οι περαστικοί!

Ένα αγριογούρουνο επιτέθηκε σε άνδρα στην επαρχία Madhya Pradesh της Ινδίας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, οι οποίοι παρακολουθούσαν έντρομοι το περιστατικό.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο άνδρας ευτυχώς κατάφερε να παλέψει και να απομακρύνει το ζώο με τα χέρια του και διέφυγε του κινδύνου με ασήμαντα τραύματα.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον αγριόχοιρο, ο οποίος ενδέχεται να είναι ο «υπαίτιος» και άλλων επιθέσεων στην περιοχή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Λαμία: Μαχαιρώθηκε 18χρονος έπειτα από καυγά!

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share