Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πύργος: Νεκρός από ηλεκτροπληξία ενώ αφισοκολλούσε!

Τραγικό θάνατο βρήκε 46χρονος...

9 Ιουλίου 2019 17:48
Πύργος: Νεκρός από ηλεκτροπληξία ενώ αφισοκολλούσε!

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο – πιθανότατα από ηλεκτροπληξία, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης – άφησε ένας 46χρονος άνδρας, το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή του Κάμπου.

Το άτυχο άνδρα – με καταγωγή από την περιοχή της Ζαχάρως, που ζούσε μόνιμα στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου – εντόπισαν τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί της Μεικτής Περιπολίας στην Ε.Ο Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Αεροδρομίου Ανδραβίδας.

Ο 46χρονος ήταν πεσμένος στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του δίπλα σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Γαστούνης όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από την Αστυνομία έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια και η ακριβής ώρα του θανάτου του.

Τραγωδία: Νεκρός 25χρονος οδηγός!

Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τρίτης (9/7) στην περιοχή του δήμου Ευρώτα ένας 25χρονος οδηγός.
Όπως αναφέρει τo lakonikos.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στην επαρχιακή οδό Αγ. Γεωργίου-Σκάλας όταν το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, προσκρούοντας με σφοδρότητα σε κολόνα της.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον άτυχο 25χρονο που είχε τραυματιστεί θανάσιμα.


Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο 25χρονος είχε ξεκινήσει πρόσφατα τη θητεία του ως αγροτικός ιατρόςστο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share