Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Τούρκος έκρυβε 1.055 αρχαία ελληνικά νομίσματα μέσα σε μπουκάλια!

Απίστευτο!

9 Ιουλίου 2019 15:44
Τούρκος έκρυβε 1.055 αρχαία ελληνικά νομίσματα μέσα σε μπουκάλια!

Μέσα σε επτά πλαστικά μπουκάλια νερού έκρυβε 1.055 αρχαία ελληνικά νομίσματα ένας Τούρκος επιβάτης λεωφορείου, ο οποίος συνελήφθη στο Τελωνείο των Κήπων.

Ο Τούρκος είχε τοποθετήσει τα μπουκάλια στον πάτο της τσάντας που περιείχε φαγητό και ήταν περιτυλιγμένα με αδιαφανή κολλητική ταινία.

Τελικός προορισμός των νομισμάτων ήταν η Γερμανία, ενώ, όπως ομολόγησε ο δράστης, τα νομίσματα του τα παρέδωσαν άγνωστοι στο σπίτι του στην Τουρκία.

Ο Τούρκος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Τα αρχαία νομίσματα παραδόθηκαν στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αλεξανδρούπολης, η οποία γνωμάτευσε ότι αυτά εμπίπτουν στον νομό περί αρχαιοτήτων και θα τα αποστείλει για περαιτέρω εξέταση και ακριβή προσδιορισμό κάθε νομίσματος στην κεντρική αρχαιολογική υπηρεσία.

αρχαία ελληνικά νομίσματα

Ζευγάρι έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στον Έβρο και πνίγηκε!

Ζευγάρι έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στον Έβρο και πνίγηκε!

Μία τραγωδία συνέβη στον Έβρο, αφού ένα ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Τυχερού Σουφλίου. Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες στη Σητεία τρία παιδιά πήγαν να πνιγούν!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ζευγάρι από το διπλανό χωριό Φυλακτό.Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αυτοκίνητο τους έκανε «βουτιά» θανάτου στο κανάλι.

Πρόκειται για ηλικιωμένο περίπου 75 χρόνων και την σύζυγο του, οι οποίοι έχουν χωράφια στην περιοχή και πήγαν με το αγροτικό τους αυτοκίνητο εκεί.

Ζευγάρι έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στον Έβρο και πνίγηκε!

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό έπεσε στο κεντρικό κανάλι, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο από πνιγμό.

Ένας περαστικός με μηχανάκι είδε το τουμπαρισμένο αυτοκίνητο και ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα πρέπει να βρίσκονταν πνιγμένοι από τιε 10 το πρωί περίπου.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share