Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πανικός με οικογένεια που έχασε το παιδι της στη Θάλασσα!

Το μπάνιο τους μετατράπηκε σε "εφιάλτη"!

9 Ιουλίου 2019 12:54
Πανικός με οικογένεια που έχασε το παιδι της στη Θάλασσα!

Ώρες αγωνίας έζησε πρίν λίγες μέρες μια οικογένεια αλλοδαπών σε παραλία της Χερσονήσου που ξαφνικά και ενώ απολάμβανε το μπάνιο της, έχασε το παιδί της.Να σας θυμίσουμε οτι βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη!

Οι γονείς άρχισαν να το αναζητούν έντρομοι ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε και η αστυνομία .Ωστόσο η αγωνία της οικογένειας έλαβε τέλος καθώς το παιδί εντοπίστηκε.

Θρίλερ με μυστηριώδης εξαφάνιση γυναίκας στην Κρήτη!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη ύστερα από την αποκάλυψη μιας νέας υπόθεση εξαφάνισης γυναίκας, βρετανικής υπηκοότητας. Να σας θυμίσουμε οτι βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη!

Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, την περασμένη Τρίτη, από την περιοχή των Χανίων. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν ανθρώπινα οστά, τα οποία ωστόσο φαίνεται πως ανήκουν σε τρίτο πρόσωπο.

Το υποπροξενείο της Βρετανίας ζήτησε τη συνδρομή των ελληνικών Αρχών για τον εντοπισμό της 37χρονης Catherine Mowatt, η οποία βρισκόταν στην περιοχή του Σισίου.

Κινητοποίηση και στη Σαντορίνη για την εξαφάνιση της 37χρονης.

Σύμφωνα με το silver alert που εκδόθηκε, η 37χρονη Βρετανίδα την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ανοιχτόχρωμο φόρεμα παραλίας , καπέλο, σαγιονάρες, γυαλιά ηλίου ενώ κρατούσε και μία ανοιχτόχρωμη τσάντα.
Η Catherine έχει ύψος 1,57, είναι αδύνατη και έχει γαλάζια μάτια, ενώ ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να μετέβη στη Σαντορίνη, δίχως να έχει ενημερώσει οικείους της.

Οι έρευνες για την εξαφάνιση της 37χρονης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share