Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καλαμάτα: Πλήρωσε ακριβά τις ανάσες δροσιάς στο μπαλκόνι της! Οι στιγμές που θα θυμάται μια ζωή!

Το σοκ της ζωής της! Απίστευτο

9 Ιουλίου 2019 12:31
Καλαμάτα: Πλήρωσε ακριβά τις ανάσες δροσιάς στο μπαλκόνι της! Οι στιγμές που θα θυμάται μια ζωή!

Καλαμάτα: Η γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και κάθισε. Τα όσα ακολούθησαν δύσκολα θα ξεχαστούν τόσο από την ίδια, όσο και από τους γείτονές της...

Τεράστιο είναι το θράσος πλέον από ορισμένα κλεφτρόνια, που δε διστάζουν να μπουκάρουν σε σπίτια και διαμερίσματα ενώ σε αυτά βρίσκονται οι ένοικοι, την ώρα μάλιστα που αυτοί δεν κοιμούνται.

Ενδεικτικό το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ιερολοχιτών, όπου οι θρασύτατοι επίδοξοι κλέφτες σκαρφάλωσαν και μπήκαν στο διαμέρισμα την ώρα που η ένοικος καθόταν στο μπαλκόνι! Καλαμάτα: Σαϊτοπόλεμος από παιδιά 10 ετών!

Μια ολόκληρη περιοχή «σηκώθηκε στο πόδι», όταν άκουσαν την ένοικο διαμερίσματος σε πολυκατοικία να έχει βάλει τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, καθώς μπαίνοντας στον σπίτι της είδε να είναι όλα άνω-κάτω.

Η γυναίκα καθόταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της, όπως συνηθίζει, και πιθανότατα να την είχαν παρακολουθήσει οι δράστες. Μάλιστα, οι περίοικοι πριν από το περιστατικό είχαν παρατηρήσει δύο νεαρές κοπέλες να βρίσκονται κάτω από την πολυκατοικία και να πηγαινοέρχονται, σαν να περιμένουν κάποιον.

Εικάζουν, δε, πως οι κοπέλες έκαναν τους τσιλιαδόρους. Κάποιοι άλλοι από τη γειτονιά είδαν τις ίδιες κοπέλες με δύο αγόρια να κάνουν τα ζευγάρια.

Οι δράστες, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η γυναίκα καθόταν στο μπροστινό μπαλκόνι, σκαρφάλωσαν στο διαμέρισμα από το πίσω μπαλκόνι και μπήκαν στο σπίτι. Δεν αποκλείεται οι κοπέλες να ήταν αυτές που είχαν το νου τους στην ένοικο μην μπει ξαφνικά στο σπίτι και πέσει πάνω στους κλέφτες.

Όλα αυτά συνέβησαν περίπου στις 22.00 το βράδυ, και όταν περίπου στις 11.00 η γυναίκα σηκώθηκε και μπήκε στο σπίτι, κόντεψε να πάθει «εγκεφαλικό», καθώς το βρήκε ανακατωμένο.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και δυνάμεις έσπευσαν και ερεύνησαν όλα τα σημεία και τα οικόπεδα της περιοχής, αλλά οι δράστες είχαν γίνει καπνός.

Καλαμάτα: Σύλληψη 73χρονου για παιδική πορνογραφία!

Ένας ηλικιωμένος παιδόφιλος που κατοικεί στην Καλαμάτα συνελήφθη μετά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων τα οποία έδειχναν ότι είχε στην κατοχή του πλήθος πορνογραφικού υλικού με «πρωταγωνιστές» ανήλικα παιδιά!

Οι αστυνομικοί που πέρασαν χειροπέδες στον 73χρονο Έλληνα, «ξεσκόνισαν» τα πάντα στο σπίτι και βρήκαν έναν υπολογιστή, καθώς και ένα κινητό, στα οποία είχε καταχωρημένο πλούσιο βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Και οι δυο συσκευές κατασχέθηκαν και εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση.

Η έρευνα εξετάζει αν τα αρρωστημένα αρχεία που είχε στην κατοχή του ο 73χρονος προέρχονταν από αγορές ή ανταλλαγή υλικού με παιδόφιλους του εξωτερικού, ή αν τα είχε βιντεοσκοπήσει ο ίδιος οπότε θα αναζητηθούν τα παιδιά που περιέχονται σε αυτά. Στο μεταξύ, ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share