Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Mετέωρα: Τραυματίστηκε τουρίστρια σε μονοπάτι!

Επιχείρηση διάσωσης!

8 Ιουλίου 2019 15:39
Mετέωρα: Τραυματίστηκε τουρίστρια σε μονοπάτι!

Επιχείρηση διάσωσης και μεταφοράς Αμερικανίδας τουρίστριας που τραυματίστηκε στα Μετέωρα στήθηκε νωρίς το μεσημέρι.Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό μια ακόμα τουρίστρια έπεσε στο κενό!

Η 65χρονη γυναίκα υπέστη κάταγμα στον αστράγαλό της κι ενώ κινούνταν στο μονοπάτι από τη Μονή Αναπαυσά προς τη Μονή Βαρλαάμ.

Στο σημείο έφτασαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας με επικεφαλής τον διοικητή αυτής, Ευάγγελο Τσιορλίδα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων για τις πρώτες βοήθειες.

Κρήτη: Περιπέτειες για μια τουρίστρια...κλήθηκε η Πυροσβεστική για να την μετακινήσει!

Περιπέτειες είχε μια υπέρβαρη τουρίστρια στην Κρήτη όταν κλήθηκε η Πυροσβεστική για να την μετακινήσει!

Περιπέτεια ήταν και για τους πυροσβέστες η επιχείρηση στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν, το απόγευμα, προκειμένου να την βοηθήσουν στην περιοχή του Μπάλου, στα Χανιά.

Η υπηρεσία ενημερώθηκε πως η τουρίστρια από τη Γερμανία, με την παρέα της, κατέβηκε το μονοπάτι στο σημείο, κι αφού όλοι απόλαυσαν τη Φύση, επιχείρησαν να επιστρέψουν ανεβαίνοντας το ίδιο μονοπάτι. Η προσπάθεια αυτή αποδείχθηκε "βουνό" για την γυναίκα, η οποία λόγω του βάρους της αδυνατούσε να ανέβει, ενώ ούτε η βοήθεια από τους φίλους της έφερε αποτέλεσμα.

Έτσι, ρόλο ανέλαβαν οι πυροσβέστες που κάτω από τον καυτό ήλιο, κατέβηκαν το μονοπάτι και... σηκωτή ανέβασαν την υπέρβαρη τουρίστρια, την οποία περίμενε ασθενοφόρο στο πάρκινγκ, προκειμένου να τη μεταφέρει προληπτικά στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στην Κεφαλονιά: Τουρίστρια πέθανε από τσίμπημα σφήκας!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share