Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τρόμος στην Αμάρυνθο: Χτύπησαν και λήστεψαν 60χρονο!

Νοσηλεύτηκε στην Χαλκίδα!

8 Ιουλίου 2019 10:39
Τρόμος στην Αμάρυνθο: Χτύπησαν και λήστεψαν 60χρονο!

Φριχτές σκηνές έζησε ένας 60χρονος στην Αμάρυνθο της Εύβοιας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν την ώρα που βρισκόταν στο μπαλκόνι της εξοχικής του κατοικίας, στο σπίτι μπήκαν δύο άτομα με τον έναν εξ αυτών να φορά κουκούλα προκειμένου να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

Οι δύο ληστές ακινητοποίησαν τον 60χρονο και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές, ζητώντας του να τους πει που έχει χρήματα.

Μην μπορώντας να αντιδράσει, ο άτυχος άνδρας τους είπε πως τα χρήματά του βρίσκονταν στο τραπέζι της κουζίνας. Τότε ο άνδρας με την κουκούλα μπήκε στο σπίτι, βρήκε τα χρήματα, δύο ρολόγια και ένα κινητό τηλέφωνο τα οποία πήρε πριν να εξαφανιστεί μαζί με τον συνεργό του.

Μετά την αποχώρηση των ληστών ο 60χρονος σε κατάσταση σοκ πήρε το ποδήλατό του και πήγε στην Αμάρυνθο για να ζητήσει βοήθεια.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε από δικούς τους ανθρώπους στο νοσοκομείο της Χαλκίδας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το Α.Τ. Ερέτριας.

Τρόμος στη Βούλα: Ληστές εισέβαλαν σε μεζονέτα επιχειρηματία και τον απείλησαν με όπλο!

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν στην Βούλα όταν ληστές εισέβαλαν σε μεζονέτα επιχειρηματία και τον απείλησαν με όπλο! Η λεία των ληστών ήταν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και ένα ρολόι rolex! Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε και στην Πάτρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στη μεζονέτα του επιχειρηματία στην οδό Καρπενησίου στη Βούλα. Να σας θυμίσουμε ότι στην Βούλα πριν λίγο καιρό είχαν ξαναεισβάλλει σε βίλα γνωστού επιχειρηματία!

Εντόπισαν τον επιχειρηματία σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και αφού τον απείλησαν με πιστόλια, άρχισαν το ψάξιμο.

Οι ληστές απειλούσαν συνεχώς τον επιχειρηματία ότι θα του κάνουν κακό εάν ειδοποιήσει την αστυνομία ή εάν αντιδράσει. Οι δράστες άρπαξαν ένα ρολόι Rolex, χρυσαφικά και χρήματα που βρήκαν στο σπίτι.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά στην Εύβοια: Σε ύφεση οι εστίες αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει!

Τραγωδία στην Ηλέια: Άντρας καταπλακώθηκε απο τρακτέρ!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share