Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη με δύο νεκρούς!

Σε κρίσιμη κατάσταση άλλη μια γυναίκα!

8 Ιουλίου 2019 08:21
Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη με δύο νεκρούς!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κρήτη, με θύματα έναν άνδρα και μία γυναίκα, , ενώ μία ακόμη γυναίκα δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Ένα παρόμοιο τροχαίο είχαμε λίγες ώρες πριν στην Αττική οδό με μια νεκρή και τρείς τραυματίες!

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το πρωί στο παραλιακό οδικό δίκτυο των Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο, με αποτέλεσμα τραγικό θάνατο να βρουν δύο άτομα και ένα τρίτο να χαροπαλεύει.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν την βαρύτατα τραυματισμένη γυναίκα μεταφέροντας την στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ οι σοροί των άλλων δύο επιβαινόντων οδηγήθηκαν στο νεκροτομείο για τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.

Τα ακριβή αίτια του τρομακτικού τροχαίου διερευνώνται από τις αρχές.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο! (φωτος)

Νέο αίμα στην άσφαλτο του νησιού με έναν άνδρα νεκρό στην ε.ο Ρόδου - Λίνδου στο ύψος των εγκαταστάσεων της Πυροπροστασίας Ρόδου με κατεύθυνση προς την πόλη.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, κάτω από άγνωστες συνθήκες οδηγός Ι.Χ ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα σιδηρικών.Στο σημείο έφτασαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου όπου μετά από ώρα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και να διαπιστώσουν πως είναι νεκρός.

Τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Νωρίτερα σήμερα σημειώθηκε τροχαίο στην Αττική οδό!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τρόχαίο στη Θεσσαλονίκη με έναν τραυματία!

Πρώτη χώρα η Ελλάδα σε τροχαία δυστυχήματα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share