Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο! (φωτος)

Ένας άντρας έχασε τη ζωή του...

7 Ιουλίου 2019 20:45
Θανατηφόρο τροχαίο στη Ρόδο: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε δέντρο! (φωτος)

Νέο αίμα στην άσφαλτο του νησιού με έναν άνδρα νεκρό στην ε.ο Ρόδου - Λίνδου στο ύψος των εγκαταστάσεων της Πυροπροστασίας Ρόδου με κατεύθυνση προς την πόλη.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, κάτω από άγνωστες συνθήκες οδηγός Ι.Χ ξέφυγε της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα σιδηρικών.Στο σημείο έφτασαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου όπου μετά από ώρα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και να διαπιστώσουν πως είναι νεκρός.

Τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Νωρίτερα σήμερα σημειώθηκε τροχαίο στην Αττική οδό!

Τρόχαίο στη Θεσσαλονίκη με έναν τραυματία!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 24χρονου Αλβανού. Άλλο ένα τροχαίο συνέβη στη Λάρισα που κατέληξε σε τραγωδία με δύο νεκρούς στο Γερακάρι!

Στις 20.35, όταν Ι.Χ. συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 24χρονος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον νεαρό μοτοσικλετιστή τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Tροχαίο στην Πιερία: Θανάσιμος τραυματισμός για 31χρονο μοτοσικλετιστή!

Τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν 31χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Πιερία. Να σας θυμίσουμε όμως και άλλο ένα σοβαρό τροχαίο στην Βέροια με έναν νεκρό και δύο τραυματίες!

Γύρω στις 05:00, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Παραλίας Παντελεήμονα – Πλαταμώνα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία και σε ένα δέντρο.

Από την πρόσκρουση, ο 31χρνος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δίον – Ολύμπου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Όχημα παρέσυρε και σκότωσε πεζό!

Πρώτη χώρα η Ελλάδα σε τροχαία δυστυχήματα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share