Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζευγάρι έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στον Έβρο και πνίγηκε!

Τραγωδία!

5 Ιουλίου 2019 19:50
Ζευγάρι έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στον Έβρο και πνίγηκε!

Μία τραγωδία συνέβη στον Έβρο, αφού ένα ζευγάρι βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή του Τυχερού Σουφλίου. Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες στη Σητεία τρία παιδιά πήγαν να πνιγούν!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ζευγάρι από το διπλανό χωριό Φυλακτό.Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αυτοκίνητο τους έκανε «βουτιά» θανάτου στο κανάλι.

Πρόκειται για ηλικιωμένο περίπου 75 χρόνων και την σύζυγο του, οι οποίοι έχουν χωράφια στην περιοχή και πήγαν με το αγροτικό τους αυτοκίνητο εκεί.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και αυτό έπεσε στο κεντρικό κανάλι, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο από πνιγμό.

Ένας περαστικός με μηχανάκι είδε το τουμπαρισμένο αυτοκίνητο και ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα πρέπει να βρίσκονταν πνιγμένοι από τιε 10 το πρωί περίπου.

Μάλια: Στιγμές αγωνίας πέρασαν 4 άτομα! Παραλίγο να τους καταπιούν τα κύματα!(Video)

Στα Μάλια την Κυριακή, κινδύνευσαν 4 ανθρώπινες ζωές

Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην Κρήτη χθες είχαν ως αποτέλεσμα και την ύπαρξη έντονων κυματισμών, καθιστώντας το μπάνιο στην θάλασσα, αν μη τι άλλο μία άκρως επικίνδυνη περίπτωση.

Ώρα 12 το μεσημέρι και τα μεγάλα κύματα σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους και τα υπόγεια ρεύματα αποδείχτηκαν «εχθρός» για την ζωή μίας 31χρονης Ρωσίδας τουρίστριας που παρασύρθηκε από τα νερά και ενώ τα κύματα την έσπρωχναν προς τα μέσα, για εκείνη ήταν αδύνατο εκείνη να βγει προς τα έξω.

Σωτήρια αποδείχτηκε η παρέμβαση ναυαγοσώστης από την Ναυαγοσωστική Σχολή Κρήτης «Ωκεανίς» που με κίνδυνο και της δικής του ζωής κατάφερε να βγάλει σώα την αλλοδαπή του τουρίστρια έχοντας και η ίδια υποστεί ισχυρό σοκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο σημείο νωρίτερα ο ίδιος ναυαγοσώστης είχε ανασύρει ακόμα έναν 60χρονο τουρίστα , ενώ στις 15:00 μια παρέα Άγγλων που παρασύρθηκε από τα ρεύματα, με την βοήθεια των ναυαγοσωστών μας :Τάκη Μαλεζά , Αλέξανδρο Παυλίδη, Σταμαθουδάκη Γιάννη κατάφεραν να βγάλουν έξω τους τρεις 18χρονους Άγγλους .

Το βίντεο από την στιγμής της διάσωσης από την συγκεκριμένη περιοχή είναι άκρως ενδεικτικό της επικίνδυνης κατάστασης που είχε δημιουργηθεί για τα δύο άτομα στην θαλάσσια περιοχή των Μαλίων.

Ακολουθεί το βίντεο της διάσωσης της 31χρονης Ρωσίδας :

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στο Μαρόκο: 6 Μετανάστες πνίγηκαν προσπαθώντας να φτάσουν στα Κανάρια νησιά!

Σοκ στην Σητεία: Τρία παιδιά πήγαν να πνιγούν!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share