Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ στο Ηράκλειο: Πανικός στην παραλία εξαιτίας ενός ζευγαριού - Κακός χαμός!

Το μπάνιο πήρε απρόβλεπτη τροπή!

5 Ιουλίου 2019 18:34
Σοκ στο Ηράκλειο: Πανικός στην παραλία εξαιτίας ενός ζευγαριού - Κακός χαμός!

Μία γυναίκα, βίωσε τον τρόμο αφού ο σύντροφός της την απειλούσε με μαχαίρι μπροστά στους λουόμενων της παραλίας «Αρίνα» του Ηρακλείου. Πριν λίγες μέρες στη Λαμία μαχαιρώθηκε ένας 18χρονος έπειτα από καυγά!

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, διαπληκτίστηκε με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραβήξει μαχαίρι και σε κατάσταση αμόκ να αρχίσει να απειλεί τη σύντροφό του.

Ωστόσο η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και όταν έσπευσαν στο σημείο άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Μυτιλήνη: Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε μητέρα και γιο!

Στιγμές τρόμου και φόβου ακόμη και για τη ζωή τους έζησαν ένας 58χρονος και η 84χρονη μητέρα του στη Μυτιλήνη, όταν ένας άγνωστος που φορούσε κουκούλα παραβίασε την είσοδο του σπιτιού τους στη Μυτιλήνη και τους ακινητοποίησε με την απειλή του μαχαιριού που κράδαινε.

Μητέρα και γιος δεν τόλμησαν να αντισταθούν στον εισβολέα, ο οποίος άρπαξε το ποσό των 350 ευρώ και συνέχισε να ψάχνει το σπίτι αναζητώντας τιμαλφή ή άλλα χρήματα. Δεν βρήκε, όμως, κι έτσι άρπαξε ένα τσαντάκι που είχε μέσα ένα ζευγάρι κιάλια και τράπηκε σε φυγή. Τα θύματα ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας δίνοντας την περιγραφή του κακοποιού, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από άμεση κινητοποίηση σε μια κοντινή δημοτική οδό και συνελήφθη.

Ο 31χρονος Έλληνας είχε μαζί του τα κλεμμένα κιάλια, την κουκούλα, το μαχαίρι που είχε λάμα μήκους 12 εκατοστών και δύο κατσαβίδια τα οποία κατασχέθηκαν, δεν είχε όμως και τα χρήματα που προφανώς είχε προλάβει να κρύψει.

Η έρευνα για τον εντοπισμό τους συνεχίζεται, ενώ ο 31χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης με κατηγορίες για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δικαστής - τέρας υπερασπίζεται βιαστή επειδή είναι "από καλή οικογένεια"!

Σοκ σε κινηματογράφο: Άνδρα πέθανε την ώρα που έβλεπε θρίλερ!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share