Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Μύκονο: Φορτηγό κατέληξε στην πισίνα του!

Απίστευτο!

5 Ιουλίου 2019 11:07
Συναγερμός στη Μύκονο: Φορτηγό κατέληξε στην πισίνα του!

Συναγερμός σήμανε στη Μύκονο, όταν φορτηγό, έπεσε στον περιβάλλοντα χώρο πισίνας ξενοδοχείου. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από τους ενοίκους του ξενοδοχείου, που βρίσκονταν στην πισίνα εκείνη τη στιγμή.

Ο οδηγός του φορτηγού πρόλαβε να βγει από το όχημα, πριν αυτό πέσει στο χώρο γύρω από την πισίνα. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του ατυχήματος.

Όπως φαίνεται στις σχετικές εικόνες το φορτηγό διέλυσε τη μάντρα του ξενοδοχείου και κατέληξε στο σημείο

Μύκονος: Σπείρα έκλεβε τα πανάκριβα ρολόγια από πάμπλουτους τουρίστες!

Στην πλήρη εξάρθρωση της οργανωμένης σπείρας των αλλοδαπών που έβαζαν στο στόχαστρό τους χλιδάτους τουρίστες στα κοσμοπολίτικα νησιά και άρπαζαν τα πανάκριβα επώνυμα ρολόγια τους, έφτασε η ειδική ομάδα που είχε συσταθεί από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, της Ασφαλείας Σύρου και της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.

Μετά την περιπετειώδη σύλληψη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην Μύκονο ενός 32χρονου Ιταλού, παρ' όλο που αντιστάθηκε σθεναρά και προσπάθησε να διαφύγει, σκιαγραφήθηκε ο τρόπος δράσης των μελών της συμμορίας που είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες επτά κλοπές πολυτελών ρολογιών στη Μύκονο και συγκροτήθηκε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Δυο από τους αλλοδαπούς, 30χρονος και ένας 33χρονος, εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στη Χώρα Μυκόνου, τέθηκαν υπό διακριτική επιτήρηση και, μόλις προσπάθησαν να αρπάξουν το ρολόι ενός πεζού αλλοδαπού παραθεριστή, οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν αμέσως και τους συνέλαβαν. Άλλοι δυο συνεργοί τους, ένας 27χρονος και ένας 28χρονος, εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης όπου ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία.

Ωστόσο, ούτε πάνω στους συνολικά πέντε συλληφθέντες ούτε και στα καταλύματα τους βρέθηκαν τα επτά ρολόγια που είχαν ήδη αρπάξει και εκτιμάται ότι τα παρέδωσαν άμεσα σε συνεργούς τους οι οποίοι τα φυγάδευσαν. Η προανάκριση θα συνεχιστεί, καθώς η σπείρα έχει διεθνικό χαρακτήρα και ενημερώθηκαν για την δράση της οι αρχές των πατρίδων των συλληφθέντων.

Οι αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές και αντίσταση, ενώ στον 32χρονο έχει ήδη ασκηθεί δίωξη και για πλαστογραφία καθώς είχε βρεθεί στην κατοχή του μια πλάστη άδεια ικανότητας οδήγησης των αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share