Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Εξαφανίστηκε 16χρονος στη Θεσσαλονίκη!

Όποιος έχει κάποια πληροφορία,ας επικοινωνήσει!

4 Ιουλίου 2019 18:48
Συναγερμός: Εξαφανίστηκε 16χρονος στη Θεσσαλονίκη!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση ενός 16χρονου. Ο Γιάννης Κ. 16,5 ετών εξαφανίστηκε στις 3 Ιουλίου στις 15:00 στον Εύοσμο.

Για την εξαφάνιση ενημερώθηκε σήμερα το Χαμόγελο Του Παιδιού το οποίο προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του παιδιού. Ο Γιάννης Κ. έχει ύψος 1,80 μ., έχει 74 κιλά βάρος, έχει σκούρα καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Ο Γιάννης Κ. φορούσε μαύρο σορτσάκι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και μαύρες σαγιονάρες. Να σας υπενθυμίσουμε ότι έχει εξαφανιστεί και μια γυναίκα στην Κρήτη.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Θεσσαλονίκη: 10χρονος ποδηλάτης παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Ένα παιδί δέκα ετών είναι ο δεύτερος ποδηλάτης, που είχε ατύχημα έπειτα από σύγκρουση με ΙΧ μέσα σε λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη αφού νωρίτερα άλλο ένα τροχαίο δυστύχημα συνέβη με ΙΧ που παρέσυρε ποδηλάτη!

Το ποδήλατο που οδηγούσε το αγόρι συγκρούστηκε με ΙΧ στην οδό Αργυροκάστρου στον Εύοσμο, στις 11 το πρωί.

Ο ανήλικος φέρει κακώσεις κεφαλής, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου αυτή την ώρα υποβάλλεται στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι κακώσεις είναι ελαφρές.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Όχημα παρέσυρε και σκότωσε πεζό!

Την τελευταία του πνοή άφησε νωρίτερα το μεσημέρι ένας άνδρας, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην Ε. Ο. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών στο ρεύμα εισόδου στη Θεσσαλονίκη. Να σας θυμίσουμε οτί εχθές είχαμε ακόμα ένα συγκλονιστίκο τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου όπου αυτοκίνητο παρέσυρε και εκσφενδόνισε πεζό άντρα!

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο άνδρας κινείτο πεζός στην άκρη του δρόμου.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή στην είσοδο εστιατορίου!

Θεσσαλονίκη: I.X κάηκε ολοσχερώς!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share