Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βέροια: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες!

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια!

4 Ιουλίου 2019 18:06
Βέροια: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες!

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στη 1.30 μετά το μεσημέρι, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας και ενεπλάκησαν τρία οχήματα.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο ύψος του Παλαιοχωρίου, όταν υπό συνθήκες που ερευνώνται, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 35χρονος και κινούταν στο ρεύμα προς Βέροια, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο διερχόμενα οχήματα.

Από τα συντρίμμια του πρώτου αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του, ενώ οι άλλοι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με τραύματα στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας. Να σας υπενθυμίσουμε και το περιστατικό με τον ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη.

Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη για λίγη ώρα προκειμένου να απομακρυνθούν τα τρία οχήματα από το οδόστρωμα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατέος.

Βέροια: Μάνα και κόρη διακινούσαν ηρωίνη!

Σοκ στη Βέροια αφού μάνα και κόρη ήταν πλήρως εξοπλισμένες με κλοπμ και διακινούσαν ηρωίνη!

Οι αστυνομικοί, που είχαν μαζί τους εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο, έκαναν έρευνα στο σπίτι όπου κατοικούν η 61χρονη γυναίκα και η 35χρονη κόρη της και δεν άργησαν να εντοπίσουν τις συσκευασίες με τα 146,6 γραμμάρια ηρωίνης και τα 5,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχαν στην κατοχή τους και σχεδίαζαν να διαθέσουν προς πώληση. Τρίκαλα: Ανακοπή καρδιάς υπέστη 50χρονος ποδηλάτης!

Στην Βέροια δρούσαν δυο Ελληνίδες -μητέρα και κόρη!- οι οποίες διακινούσαν “σκληρά” ναρκωτικά, αλλά η έδρα τους βρισκόταν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου τις εντόπισαν οπλισμένες με ένα... κλομπ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας και τους πέρασαν χειροπέδες, σύμφωνα με το protothema.

Επιπλέον, κατέσχεσαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ηρωίνης και ένα μεταλλικό κλομπ, καθώς και το ποσό των 2.730 ευρώ που προερχόταν από τις πωλήσεις που είχαν κάνει! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού και παράνομη οπλοκατοχή.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τρόμος στην Λάρισα: Τι απειλεί την πόλη και τους κατοίκους;

Εκκενώνεται οικισμός στην Εύβοια!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share