Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Τρόμος στην Λάρισα: Τι απειλεί την πόλη και τους κατοίκους;

Οι πολίτες διαμαρτύρονται έντονα!

4 Ιουλίου 2019 14:30
Τρόμος στην Λάρισα: Τι απειλεί την πόλη και τους κατοίκους;

Μια καινούρια απειλή έχουν να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της Λάρισας και έχει προκαλέσει τρόμο στους πολίτες! Αν δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί οι κάτοικοι θα έχουν μεγάλους "μπελάδες"!

Η πόλη της Λάρισας κατακλύζεται από κατσαρίδες, κάτι που έχει δημιουργήσει τεράστιες εντάσεις και διαμαρτυρίες. Σύμφωνα με έρευνες οι κατσαρίδες δεν πρόκειται να τις σταματήσουν ούτε τα εντομοκτόνα!

Πολίτες καταγγέλλουν πως η κατάσταση με τις κατσαρίδες, οι οποίες αγγίζουν την «αθανασία», έχει γίνει αφόρητη σε πολλές πολυκατοικίες με τα συνεργεία απεντόμωσης να έχουν τόση δουλειά και α να γίνονται ανάρπαστα. Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Λάρισας Θεόδωρος Καφφές, μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα ανέφερε ότι «εμείς ψεκάζουμε επιλεκτικά σε κάποια σημεία και στα φρεάτια.

Λάρισα κατσαρίδες

Όμως δε μπορούμε να φαρμακώσουμε όλο περιβάλλον. Αν δηλαδή ρίξουμε φάρμακο σε όλη την πόλη θα ρυπάνουμε αντί να κάνουμε καλό. Περιμένουμε τους πολίτες να μας ενημερώσουν και επεμβαίνουμε. Πρέπει όμως να γίνονται ψεκασμοί και στα σπίτια όπου υπάρχει το πρόβλημα».

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑΛ για τις κατσαρίδες

Για την καταπολέμηση παντός είδους ανεπιθύμητων εντόμων (κατσαρίδες κ.λπ.) στην πόλη της Λάρισας, η ΔΕΥΑΛ με εξωτερικό εξειδικευμένο συνεργείο πραγματοποιεί προληπτικές εφαρμογές στα ιδιόκτητα φρεάτια ακαθάρτων, στις πλατείες και σε σημεία με ιδιαίτερη ιδιομορφία στην πόλη, καθώς και κατασταλτικές εφαρμογές στα υπόλοιπα ιδιόκτητα φρεάτια ακαθάρτων όπου απαιτείται. Οι εφαρμογές απεντόμωσης εκτελούνται μετά από τηλεφωνική ενημέρωση της υπηρεσίας μας. Παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται στη ΔΕΥΑΛ και στα τηλέφωνα 2410-687.129 και 2410-687.130.

Αδιανότο: Φυγόποινος κρυβόταν για έξι χρόνια σε ντουλάπα!

Λάρισα Αστυνομία

Αδιανόητη είναι η είδηση με ένα φυγόποινο όπου κρυβόταν για έξι ολόκληρα χρόνια μέσα σε ντουλάπα για να ξεφύγει από την αστυνομία!

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Λάρισας, «Ελευθερία», ο 47χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση το 2013, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, και τα ίχνη του χάθηκαν, με την αστυνομία να θεωρεί ότι έχει φύγει σε άλλη πόλη της Ελλάδας ή στο εξωτερικό, όμως εκείνος παρέμεινε στη Λάρισα, κρυμμένος σε μια κρύπτη σε ντουλάπα.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο φυγόποινος είχε εγκαταστήσει κλειστό κύκλωμα καμερών για να παρακολουθεί... ύποπτες κινήσεις εντός κι εκτός του διαμερίσματος και για να είναι προετοιμασμένος όταν υπήρχε ο κίνδυνος για έλεγχο από την αστυνομία.

Λάρισα Αστυνομία

Με αυτόν τον τρόπο ζούσε επί έξι χρόνια, από το 2013, μέχρι το 2019. Ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της απάτης, της κλοπής, καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ο 47χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στη Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 11χρονο παιδί!

Είδηση σοκ: Νεκρός στα 32 του χρόνια ο Δημήτρης Παράσχης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share