Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στο Ηράκλειο: 18χρονη έβαλε στο δωμάτιο της τον λάθο άνθρωπο! Η γνωριμία και ο βιασμός

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

4 Ιουλίου 2019 11:11
Φρίκη στο Ηράκλειο: 18χρονη έβαλε στο δωμάτιο της τον λάθο άνθρωπο! Η γνωριμία και ο βιασμός

Η νύχτα ξεκίνησε ήρεμα αλλά η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Σε άθλια κατάσταση η 18χρονη κοπέλα, που περιέγραψε στους αστυνομικούς τον βιασμό της...

Τον βιασμό της από τον 18χρονο Ιταλό που είχε γνωρίσει λίγο νωρίτερα, κατήγγειλε μια 18χρονη Βρετανίδα που βρίσκεται στην Κρήτη για τις διακοπές της και συγκεκριμένα στα Μάλια. Φρίκη για 16χρονη μαθήτρια στην Καστοριά: “Με βίασε ο άντρας που γνώρισα στο facebook”

Η 18χρονη, όπως είπε στους αστυνομικούς γνώρισε τον συνομήλικο της σε ένα μπαρ της περιοχής, διασκέδασαν μαζί και στη συνέχεια στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, έπεσε θύμα άγριου βιασμού.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, έσπευσε στο ΑΤ Χερσονήσου και κατήγγειλε το περιστατικό, περιέγραψε τον δράστη και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να τον συλλάβουν.

Τροχαίο δυστύχημα: ΙΧ παρέσυρε ποδηλάτη!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Ωραιόκαστρο όταν ένα ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη που κινούνταν στην άκρη του δρόμου. Να σας θυμίσουμε άλλη μια τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του ποδηλάτη!

Το συγκεκριμένο σημείο ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλός με αποτέλεσμα ο ποδηλάτης να μην γίνει αντιληπτός.

Τον άτυχο ποδηλάτη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και κατέληξε. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

Ρόδος: Τουρίστας πλήρωσε 130 ευρώ για καθαρισμό αυτιών! Βέβαια του έδωσαν και απόδειξη!

Σε ανέκδοτο, χάριν μιας μικρής μερίδας ιατρών, τείνει να εξελιχθεί στο νησί της Ρόδου η προσπάθεια για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών σετουρίστες μέσω της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού.

Μόνο ως κραυγαλέο κρούσμα εκμετάλλευσης τουρίστα στον ελληνικό τουρισμό μπορεί να εκληφθεί το γεγονός ότι ένας 78χρονος Ελληνοφινλανδός, με οικονομική επιφάνεια, που έχει καταλύσει και φέτος σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλεως Ρόδου με την σύζυγο και τα παιδιά του για διακοπές, κλήθηκε να πληρώσει σε ιατρικό κέντρο 130 ευρώ για… καθαρισμό αυτιών.

Ο 78χρονος, που έχει ευαισθησία στα αυτιά απευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για καθαρισμό των αυτιών του, αφού τα ένοιωθε βουλωμένα λόγω ευαισθησίας που έχει στο θαλασσινό νερό.

Εκεί αφού ο θεράπων ιατρός προέβη σε καθαρισμό των αυτιών του, που δεν είχε διάρκεια μεγαλύτερη του ενός τετάρτου της ώρας τον παρέπεμψε στη ρεσεψιόν, όπου τον χρέωσαν 130 ευρώ και του χορήγησαν σχετική απόδειξη για τις υπηρεσίες τους. Ο ίδιος μιλώντας χθες σε συντάκτη της «δημοκρατικής» τόνισε ότι δεν θα υποβάλει την δαπάνη στον ασφαλιστικό του φορέα στην Φινλανδία καθώς κάτι τέτοιο θα ισοτιμούσε με κλοπή των αποθεματικών του.

Να σας θυμίσουμε το απίστευτο σκηνικό στη Λάρισα: Δεν της έκοβε απόδειξη επειδή της έκανε «δώρο» τη σακούλα!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Πρώτη χώρα η Ελλάδα σε τροχαία δυστυχήματα!

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Όχημα παρέσυρε και σκότωσε πεζό!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share