Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μυτιλήνη: Πυρκαγιά στο ιστορικό κέντρο!

Η δυνατή έκρηξη προκάλεσε πανικό!

4 Ιουλίου 2019 07:46
Μυτιλήνη: Πυρκαγιά στο ιστορικό κέντρο!

Φωτιά ξέσπασε εχθές το βράδυστο ιστορικό κέντρο της Μυτιλήνης.

Στις 8 περίπου το βράδυ, πιθανά από ανάφλεξη ηλιακού θερμοσίφωνα, ξέσπασε φωτιά που προκάλεσε πανικό αφού η έκρηξη ήταν δυνατή αλλά και ορατή από οποιοδήποτε σημείο της πόλης. Να σας θυμίσουμε ότι εχθές ξέσπασε ισχυρή πυρκαγιά στην Φθιώτιδα!

Άμεσα επενέβησαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας, οι οποίες, αφού πρώτα απέκλεισαν την πιθανότητα επέκτασης της φωτιάς στις κατοικίες και προχώρησαν στην κατάσβεση της.

Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο στην Κατερίνη!

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης λίγο μετά τις 02:30, τα ξημερώματα της Τετάρτης σε υπαίθριο στεγασμένο χώρο στάθμευσης στην Κατερίνη Πιερίας. Να σας θυμίσουμε όμως άλλο ένα περιστατικό στην Κρήτη όπου καταστράφηκε ολοσχερώς ελαιουργείο από φωτιά!

Έσπευσαν αμέσως για την κατάσβεση 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα.Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε 4 λεωφορεία, 3 Ι.Χ. επιβατηγά, 1 τρακτέρ και ένα σκάφος.

Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, όμως οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για αποκάθαρση.Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share