Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Kατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης σε Ρόδο και Καβάλα!

Βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 141,2 γραμμαρίων!

3 Ιουλίου 2019 11:27
Kατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης σε Ρόδο και Καβάλα!

Έβγαλε «λαβράκι» η στοχευμένη έρευνα στην οποία προχώρησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε έναν 50χρονο Έλληνα κάτοικο της Ρόδου, στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών που ανέφεραν ότι κατείχε σημαντικές ποσότητες χασίς.

Πράγματι, κατά την διάρκεια της έρευνας στην κατοικία του στην Ιαλυσό βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 141,2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Ο 50χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Καβάλας εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του σταθμού Νέας Περάμου έναν 32χρονο Έλληνα και ακινητοποίησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε. Στο εσωτερικό του βρήκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 50 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε και συνέλαβαν τον 32χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Ρέθυμνο: Βρέθηκαν 5 φυτείες κάνναβης!

Εντοπίστηκαν πέντε φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που οργανώθηκε σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν πέντε φυτείες και κατασχέθηκαν συνολικά εκατό δεκαοχτώ δενδρύλλια κάνναβης.

Οι φυτείες εντοπίστηκαν σε πέντε διαφορετικές αγροτικές και ορεινές περιοχές, του δήμου, όπου καλλιεργούνται επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους τα δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως ένα μέτρο, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν. Παράλληλα κατασχέθηκε πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων των φυτειών.

Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρεθύμνης.

Μεσσηνία: Εντόπισαν 1.660 δενδρύλλια κάνναβης!

Φυτεία με περισσότερα από 1.660 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισε η Αστυνομία, σε περιοχή του δήμου Δυτικής Μάνης, στην Μεσσηνία.

Ειδικότερα, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και με την βοήθεια ελικοπτέρων της Αστυνομίας, εντοπίστηκε στην περιοχή Κρύα Βρύση φυτεία, όπου καλλιεργούνταν 1.665 δενδρύλλια κάνναβης.


Επίσης, οι αστυνομικοί βρήκαν αρδευτικό και καλλιεργητικό εξοπλισμό, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων που εμπλέκονται στην καλλιέργεια των δενδρυλλίων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share