Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λαμία: Μαχαιρώθηκε 18χρονος έπειτα από καυγά!

Γνώριμος στις αρχές ο δράστης!

3 Ιουλίου 2019 08:19
Λαμία: Μαχαιρώθηκε 18χρονος έπειτα από καυγά!

Σοβαρός καυγάς ξέσπασε μεταξύ δύο νεαρών ανδρών Ρομά ηλικίας 18 και 28 ετών, το βράδυ της Τρίτης σε συνοικία της νότιας Λαμίας. Άλλο ένα περιστατικό που είχε σοκάρει είναι στο Μεσολόγγι, όταν μαχαίρωσαν άντρα πάνω στον καβγά!

Ο καυγάς ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 και κάποια στιγμή αγρίεψε, καθώς ο 28χρονος τράβηξε μαχαίρι και χτύπησε με αυτό τον 18χρονο.

Αιμόφυρτος ο νεαρός μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Φρίκη στην Κρήτη: Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες!

Μια φρίκη εξελίχτηκε στην Ιεράπετρα της Κρήτης..Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες έπειτα..

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 23:30 τη νύχτα, μέσα στο σπίτι του 60χρονου, στη Γρα Λυγιά. Ξαφνικά δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι του 60χρονου Ελληνα και αφού κατάφεραν τουλάχιστον 10 μαχαιριές σε βάρος του τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο άνδρας από την Κρήτη παρά τα σοβαρά τραύματά του, κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από γειτονικό σπίτι. Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, παρά τις άγριες μαχαιριές, δεν τραυματίστηκαν ζωτικά του όργανα.

Ο 60χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share