Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 35χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο!

Υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματα του..

2 Ιουλίου 2019 21:44
Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 35χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο!

Δυστυχώς άλλη μια τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο όταν ένας 35χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίο.. Το ατυχές συμβάν σημειώθηκε στα Χανιά..

Το τροχαίο συνέβη, υπό αιτίες που διερευνώνται από την Τροχαία, το απόγευμα της Τρίτης, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 35χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρει τον 35χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Ωστόσο, ο 35χρονος είχε υποκύψει τραύματά του, προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στα Χανιά είχε σημειωθεί ακόμα ένα τροχαίο στο κέντρο της πόλης.

Συγκλονιστικό τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου! Αυτοκίνητο παρέσυρε και εκσφενδόνισε πεζό άντρα!

Συγκλονίζει το τροχαίο που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στην Εθνικό οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος του Γομοστού, στο ρεύμα προς Πύργο λίγα μέτρα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ραφαήλ.

Ένας άντρας κοντά στα 40-45, βρισκόταν πεζός στο σημείο το οποίο έμελλε να είναι και ο τόπος που θα αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτότητα του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς δεν έφερε κανένα προσωπικό έγγραφο. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Πατρών προκειμένου να γίνει νεκροψία/νεκροτομή, αλλά και δακτυλοσκόπηση ώστε να γίνει η ταυτοποίηση του.

Το μόνο στοιχείο που έχουν οι αρχές είναι ένα τατουάζ που φέρει ο άτυχος άντρας στο δεξί του χέρι. Τον άτυχο άνδρα, εντόπισε διερχόμενος οδηγός στη μέση του δρόμου, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το όχημα εκσφενδόνισε τον πεζό άντρα και στην συνέχεια τον παράτησε εκεί.

Ατύχημα που μας θυμίζει ένα αντίστοιχο στην Ιεράπετρα όπου δύο νεαροί εκσφενδονίστηκαν από μηχανή ύστερα από τροχαίο με ΙΧ!

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στο 26ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Γομοστού, κατά το οποίο, άγνωστο άτομο, οδηγώντας όχημα, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό άνδρα και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου οχήματος.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νεκρός ο τραυματίας του τροχαίου στα Τέμπη!

Εύβοια: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share