Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο Κρήτης!

Σοβαρά τραυματισμένος ένας άνδρας!

2 Ιουλίου 2019 18:31
Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο Κρήτης!

Νωρίς το απόγευμα σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο της Κρήτης και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άντρας! Το συμβάν έγινε σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου! Οι τραγωδίες και τα επεισόδια δεν λείπουν από την Κρήτη και ενώπιον του Εισαγγελέα εμφανίστηκε την Τρίτη ο αδελφοκτόνος!

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για να μεταφέρει τον τραυματία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ άνδρες της ΕΛ.ΑΣ ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.

Τα τραύματα που φέρει ο άγνωστος άνδρας έχουν προκληθεί πιθανότατα από μαχαίρι, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί με ποια αφορμή σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο.

Αμαλιάδα: Βαρύς τραυματισμός 15χρονου!

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου ένας 15χρονος από την Αμαλιάδα, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά στο χέρι χθες τα ξημερώματα. Ακόμα μια τραγωδία που συνέβη στην Αμαλιάδα είναι ο 15χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο...

Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος χθες γύρω στις 4:30 στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας από τους οικείους του και όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς έφερε βαθύ τραύμα στον αγκώνα με κομμένες αρτηρίες και φλέβες.

Η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς αιμορραγούσε ασταμάτητα και η πίεσή του είχε πέσει σε επικίνδυνα επίπεδα με τον γιατρό που εφημέρευε Βαγγέλη Δημητρόπουλο να κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια να κρατήσει τον έφηβο στη ζωή.

Όταν κατάφερε να τον σταθεροποιήσει κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, ωστόσο λόγω της βαρύτητας των κακώσεων που έφερε στα αγγεία του δεξιού χεριού κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου και ανέλαβαν τον 15χρονο αγγειοχειρουργοί.

Το παιδί κοιμόταν, ξύπνησε όταν άκουσε την μητέρα του να καβγαδίζει στο τηλέφωνο με τον πατέρα του με τον οποίο έχουν χωρίσει.

Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε φέρεται ο νεαρός να χτύπησε την μπουνιά του σε τζαμαρία με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του στο χέρι.

Άμεσα έγινε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας...

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Κρήτη: Καταστράφηκε ολοσχερώς ελαιουργείο από φωτιά!(Βίντεο)

Θλίψη στο Πανελλήνιο: Πέθανε ο Αλφρέδο!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share